Küzd a szerelemért Sebestyén Ági és Dobos Roland
2019-06-06  /  Szerző:   /   Szerelem Viharos időszakot tudhat a háta mögött Sebestyén Ági (33) és párja, a ValóVilág Powered by Big Brother sztárja, Hunor (27).

Sebestyen Agi

A múlt hétvégén a modell a közösségi oldalán osztotta meg, hogy szakított a kedvesével, ám kiderült, azóta rendezték a soraikat.

– Mint minden kapcsolatban, nálunk is adódnak nehézségek. Valóban azt hittük, szétmegyünk, így legalább magunk mögött hagyjuk a sérelmeinket, de úgy döntöttünk, inkább megpróbáljuk megjavítani a kapcsolatunkat, nem dobjuk el egymást – magyarázta a Blikknek Sebestyén Ági. – Még mi sem tudjuk, mi lesz velünk, de szeretnénk, ha működne a kapcsolatunk, mert érezzük, szeretjük egymást.

Sebestyen Agi

A fiatalok az RTL II valóságshow-jának legutóbbi szériájában melegedtek össze, majd azután is találkozgattak, hogy Hunor elhagyta a villát. Kapcsolatuk áprilisban lett hivatalos, de a szerelmeseknek állandóan meg kell küzdeniük azzal, hogy követőik hűtlenséggel vádolják őket.

– Gyakran megkapjuk, hogy biztosan nem vagyunk hűségesek egymáshoz, és ez vezet szakításhoz – mesélte Ági. – Nincs szó harmadik személyről!

Sebestyen Agi

Forrás: Blikk