Kustánczi Lia máris kistestvért szeretne Benettnek
2023-12-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A lemezlovas anyuka áradozva beszélt 8 hónapos kisfiáról, Benettről, aki szerinte egy igazi álom, így Lia már egy második gyerek érkezésén gondolkodik.

A 40 éves édesanya már nyáron is boldogan mesélt arról, mekkora szerencséjük van kisfiukkal, Benett-tel, aki jól eszik, jól alszik és alig sír. És bár nekik is okoz bizonyos gondokat a gyereknevelés – ott van például az alváshiány –, már a tesót tervezik.

„Igazából nyolc hónapja nem aludtam ki magam rendesen, de ez sem számít! Olyan régóta szerettem volna gyereket, ráadásul Benett egy kis csoda. Még szopizik, de már megkezdtük a hozzátáplálást... és hát imád enni. Alszik eleget, napközben nyugodt, bárki kezében jól elvan. Egy szavam sem lehet rá, sőt! Hihetetlen erős kapocs van köztünk, érezzük egymás energiáit. Annyira, hogy ha a legmélyebb álmát is alussza, de én kiteszem a lábam a házból, felébred. Ez rendszeres, és nem azért, mert hangos lenne, amikor kiállok a garázsból...”

– mesélte az anyuka.

Jöhet a tesó

Lia arról is beszélt, hogy Benett apukájával nagyon szeretnék, ha tovább bővülne a család.

„A párommal szeretnénk neki egy testvért. Ha Isten is úgy szeretné, akkor bővül a családunk”

– mondta Lia, aki szerint nagyon jó lenne, ha rövid időn belül érkezne a második gyerkőc.

„Nagy bébibumm lenne, ugyanis a nővérem várandós, hamarosan megszületik az első gyerekük. Benett áprilisi, ha jönne a hugi vagy az öcsike, a három kicsi között nem is lenne nagy a korkülönbség. Na jó, most kissé előreszaladtam, de a világ legcsodálatosabb dolga édesanyának lenni” – fejtegette az édesanya, hozzátéve: annak ellenére, hogy jelenleg még minden a kisfia köré szerveződik, egyáltalán nem érzi úgy, hogy feladta volna önmagát.

„Ugyanúgy jövök-megyek, csak épp mindenhova viszem magammal. Sok időt töltünk autóban is, szeretünk utazni” – mesélte az anyuka. Liáék karácsonykor is sokat utaznak majd: mint elárulta, közel 350 kilométert tesznek majd meg az ünnepek alatt, amit nagyon várnak már.

„Az első karácsonyunk családként, és nagyon más lesz így ünnepelni, mint bármikor korábban...”