Különleges parti smink tippek
2022-12-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Lassan itt az év vége, sok nő pedig már a parti sminkét tervezgeti. Az alábbiakban mutatunk két, rendhagyó párosításokra épülő parti sminket, amik olyan kombinációkat tesznek hordhatóvá, amiket el se tudnánk képzelni egymás mellett. 

1. Parti smink: a vörös találkozása a rózsaszínnel

Még hogy nem illik egymáshoz az élénkvörös, matt ajakrúzs és a szelíd rózsaszín szemhéjpúder? Ezzel a szokatlan kombinációval egészen biztosan nem maradsz észrevétlen! És szerencsére ennél a parti sminknél minden megengedett! És a legjobb: pillanatok alatt elkészíthető!

A sminked alapja legyen visszafogott, ne használj sok highlightert és bronzosítót, inkább csak egy kevés kompakt púderrel alapozd le az arcod. A matt alapon a vörös és rózsaszín izgalmas párosa kiválóan fog tudni érvényesülni.

Ha kész az alap, akkor vigyél fel lágyan csillámló rózsaszín szemhéjpúdert a mozgó szemhéjaidra és az alsó szempilláid alá egy vékony ecset segítségével. Ezt követően matt, semleges rózsaszínű szemhéjfestékkel satírozd el a kontúrokat. Ehhez a szemsminkhez nem szükséges tusvonallal kontúroznod a szemeidet, a szempilláidat viszont fesd mélyfeketére.

Most jön a forradalmi fordulat: Az ajkaidat élénkpiros, matt ajakrúzzsal fesd ki. Egy pisszentésnyi érzéki parfüm, és már indulhatsz is!

 

2. Parti smink: disco glam

A fémes csillámszemcséket tartalmazó szemhéjpúder és az extrahosszú, hetvenes éveket idéző szempillák meglehetősen feltűnő párost alkotnak. Az ajkak pedig visszafogott rózsafaszínben ragyognak. Ezen a partin a szemeid versenyt csillognak majd a fényfüzérekkel.

Ez a smink is a szolid alapon érvényesül a legjobban, azonban az első make-uppal ellentétben ennek nem kell feltétlenül mattnak lennie. Dolgozd az arcbőrödbe az alapozót egy sminkszivaccsal, és ne használj túl sok púdert, hogy megmaradjon a bőröd természetes csillogása.

A szemsminkhez először egy szemhéjpúder primert vigyél fel a szemhéjaidra, hogy a csillámló szemhéjpúder egész este a helyén maradjon. A mozgó szemhéjadra ezüstösen csillámló szemhéjpúdert vigyél fel. A festékből kerüljön a szemed belső sarkaiba is – ez a tekintetedet éberebbé és még sugárzóbbá teszi. A holografikus hatáshoz vigyél fel az ezüstös rétegre az ujjaiddal egy kevés bronzosan csillámló szemhéjpúdert. Izgalmas színjáték lesz a végeredmény. Utolsó lépésben fesd ki a szempilláidat, és már kész is a drámai tekintet.

Hogy a fókuszban a szemek maradjanak, az ajkaidat rózsafaszínű szájfénnyel fesd ki. Ha szereted az ultracsillogó megjelenést, akkor lakkozd ki a körmeidet csillámos körömlakkal, és húzz rá egy csillámos fedőlakkréteget.