Kulcsár Edináék halmozzák a luxust
2024-04-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A luxusjárgányaik mellé G.w.M és Kulcsár Edina egy luxusjachtot is szeretne vásárolni, hogy bármikor vízre pattanhassanak.

G.w.M-nek újra és újra sikerül meglepnie a rajongóit, hiszen a rappert nem sokáig látni ugyanazzal az autóval. Korábban egy több tízmilliót érő Porschét vett ajándékba Kulcsár Edinának, ám azóta már el is adták a különleges járgányt, ugyanis a volt szépségkirálynő szerint lett szebb és jobb. Az édesanya megbízik Márk döntésében ezen a téren, hiszen utóbbi hatalmas autórajongó, így folyamatosan nézi a piacot, hogy mikor érdemes venni, illetve eladni.

Most kiderült, hogy az előadó nem elégszik meg a luxusautókkal, luxusjachtot is akar vásárolni. A sztárpár Horvátországba utazott a kislányukkal, így Edina a tengerparton mutatta meg hatalmas pocakját a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában, majd a következő képkockán már az látható, hogy a gyönyörű, pálmafás üdülőhelyen vízre is szálltak, ugyanis kapitányi vizsgát tettek le, hogy majd vezethessék a saját jachtjukat.

Jelentem, hogy sikerült a vizsgánk! Kapitányok lettünk! Most már nincs más hátra, csak annyi, hogy kiválasszuk, melyik lesz a jachtunk, szóval most már jachtot fogunk venni. Jöhet valami brutál jacht!

– lelkesedett az apuka a videóban, miközben a tengeren hajózott.