Kulcsár Edina második gyermekét várja
2019-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Teljesült Kulcsár Edina és Szabó András Csuti álma: érkezik Medox kistestvére.

Kulcsar Edina

Medox szeptemberben töltötte be az első életévét, rá néhány héttel később pedig kiderült, hogy Kulcsár Edina ismét terhes, így már a második szerelemgyerekük is úton van. A sztárpár mindig is két gyereket szeretett volna, de azt sosem gondolták, hogy ilyen hamar érkezik a második jövevény.

Az egykori szépségkirálynő elmesélte a baba érkezésének különleges történetét. Mint kiderült, épp egy MRI-vizsgálatra készült, mert nagyon fájt a dereka, de egy különös megérzése volt, hogy a vizsgálat várandósokra veszélyes lehet, így inkább egy közeli drogériába szaladt le egy terhességi tesztért. Akkor kiderült, hogy nem csak igaza volt, de a megérzése is helyesnek bizonyult, mert áldott állapotban volt.„Alig vártam, hogy megoszthassam a nagy hírt Csutival, de – ellentétben az első alkalommal – ezúttal nem csináltam nagy felhajtást a bejelentésből, a férjem kezébe nyomtam a pozitív terhességi tesztet, és csak mosolyogtam. Elképesztően örült, és már el is kezdtük találgatni a baba nemét. Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba” – árulta el Edina, majd azt is hozzátette: három gyerek a férjének egyelőre még kicsit rémisztő gondolat. Edina ezzel szemben tökéletes biztonságban érzi magát az újabb trónörökös érkezését várva.

„Amíg Medoxot vártam, az elejétől mellettem állt, állapotosan igazán megnyugtató, hogy hasonlóra számíthatok. Rendszeresen hívogatták ide-oda a barátai, biztosan nagyon szívesen ment is volna velük, de mindig azt válaszolta, otthon marad velem, nélkülem ki sem teszi a lábát” – árulta el Kulcsár Edina.

Kulcsar Edina

A boldog szülök már azt is kiszámolták, hogy nagyjából másfél év különbség lesz a két gyermekük között, amit azért is tartanak jónak, mert így a gyerekeik nagyjából egyszerre esnek majd át a meghatározó korszakaikon, ezáltal pedig sokkal jobban meg tudják majd érteni egymást, így összetartóbbak is lesznek.

„Szerencsésnek érzem a helyzetet, nagyjából így képzeltem el a családalapítást, azt viszont szívből remélem, hogy a születendő babánk majd jobb alvó lesz, mint a bátyja. Medi nemrégiben múlt egyéves, a szemünk láttára bontakozik ki a személyisége, így nem félünk attól, hogy esetleg féltékeny lesz a testvérére” – tette hozzá a boldog anyuka.

Kulcsar Edina

Forrás: Blikk.hu