Kulcsár Edina hajszínt változtatna G.w.M kedvéért
2024-07-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina hamarosan ismét hajszínt válthat, ugyanis kiderült, hogy a férje, G.w.M a szőkét imádja rajta a legjobban. Az egykori szépségkirálynő nemrég egy Instagram-sztoriban vallotta be, hogy a férje olyat mondott neki, amire ő maga sem számított. Ám az inluenszer mindent megtenne azért, hogy a férjének örömet okozzon.

– A férjem közli, hogy neki szőke hajjal tetszettem a legjobban... És ezt ugye, azután mondja, hogy végre visszaállítottam a barna hajszínem

– írta akkor az Instagram-történetében Kulcsár Edina.

A várandós kismama később árulta el, bevállalná-e újra a szőkét a férje kedvéért:

„Még gondolkozom rajta, még én sem tudom, mert túl friss az információ. Én barna hajjal érzem magam a legjobban, de minden jó feleség a férjének szeretne tetszeni, úgyhogy átgondolom, hogy újra szőke legyek-e”.

Hamarosan újra szülők lesznek

A sztárpárnak egyébként hamarosan megszületik az újabb közös gyermeke, ám azt egyelőre nem árulták el, milyen nevet kap a kisfiú. Az első közös kislányuk, Amara tavaly látta meg a napvilágot. A hamarosan születendő pici a pár hatodik gyermeke lesz, ugyanis Edinának és G.w.M-nek is van már két-két gyermeke az előző házasságaikból.