Végleg szakított L.L Junior és Dárdai Blanka
2024-07-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A fiatal énekesnő, Dárdai Blanka osztotta meg a követőivel, hogy véget ért a kapcsolata L.L. Juniorral. A két előadó összesen két évig alkotott egy párt, ám a kapcsolatukat sok hullámvölgy tarkította. Korábban már elköszöntek egymástól, de aztán úgy tűnt, sikerült túljutniuk a krízisen, s kibékültek. Vajon most is csak egy mosolyszünet következik a pár életében, avagy végleg különválnak az útjaik...?

Nagy meglepetés volt április elején, hogy L.L. Junior és fiatal kedvese, Dárdai Blanka csatlakoztak az Ázsia Expresszhez, s utólag ők is a Fülöp-szigetekre utaztak. A két előadó kapcsolatának nem tett jót a kint töltött időszak. Korábban egy ismerősük nyilatkozott lapunknak, aki szerint egy ideje válságban volt Junior és Blanka kapcsolata. Azt állította, már a forgatások előtt is voltak problémáik, de azt remélték, hogy a közös kalandok összekovácsolják őket.

Nem bírta a kapcsolatuk

„Ám a műsorral járó stressz, illetve az, hogy a nap 24 órájában együtt voltak, jobban megviselte őket, mint gondolták, hiszen ők a hétköznapokban nem éltek együtt. Ha jól tudom, amióta hazaértek, alig érintkeznek egymással, és abban sincs közöttük egyetértés, hogy végleg lezárják-e ezt a kapcsolatot, vagy megpróbálják helyrehozni” – mesélte az ismerősük májusban. Most úgy tűnik, végül nem sikerült megoldani a problémáikat, ezért úgy döntöttek, külön folytatják. Erről Blanka számolt be egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben. Az énekesnő tömören beszélt a kapcsolatuk befejezéséről.

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni.”

L.L. Junior és a nála 18 évvel fiatalabb Blanka összesen 2 évig voltak kapcsolatban, amelyben akadtak kisebb-nagyobb hullámvölgyek: bár többször is szakítást lehetett sejteni a háttérben, eddig mindig visszataláltak egymáshoz.