Kulcsár Edina és G.w.M elárulták születendő gyermekük nemét
2022-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M babája. A szerelmespár a múlt hétvégén egy gender partyn tudta meg a családjuk és a szeretteik előtt, hogy mi lesz a baba neme, Edina pedig már a partyról készült videót meg is osztotta Instagram oldalán, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

A Blikknek elárulták, hogy már izgatottan készülnek a pici érkezésére.

– Szűk családi rendezvény volt, de így is 90 főt sikerült meghívni, aminek méltóan megadtam a módját. Ahogyan ez nálunk szokás, ahogyan ennek lennie kell. Amikor megláttam a rózsaszín bummot, olyan érzés kapott el, mintha a születendő kislányom szólt volna hozzám: 'bármit is szerettél volna, és bármilyen terved is volt, Te az Én Apám vagy, és Én jövök közétek'. Azonnal olyan érzés, szerelem kapott el, amit nem lehet szavakba önteni. Nagyon remélem, hogy Edinára fog hasonlítani, mert minden vágyam egy mini Edina – mesélte boldogan a Blikknek G.w.M, aki az esküvőjükről szóló találgatásokra is reagált.

Igazából csak nevettem az egészen, hogy azt hitték, az esküvőnket szervezzük. Elképzelni sem tudják, hogy az majd mekkorát fog szólni.