L.L. Junior és Dárdai Blanka bevallották: szerelmesek egymásba
2022-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem


Nem titkolóznak tovább: forró fotósorozatot osztott meg L.L. Junior és Dárdai Blanka a közösségi oldalain. A képsorozatot ráadásul együtt posztolták a dominikai tengerpartról, ahova közösen utaztak el.

Bár a rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga hosszú időt töltöttek azzal, hogy megpróbálják rendbe hozni a házasságukat, augusztusban L.L. Junior a nyilvánossággal is megosztotta, hogy végleg elválnak útjaik. Nem sokkal később pedig felröppentek a hírek, miszerint új szerelem van az életében. Később az is egyértelmű lett, hogy Dárdai Blanka énekesnő oldalán keresi a boldogságot.

A hírességek hónapok óta titkolóznak, s mostanáig ragaszkodtak hozzá, hogy csak munkakapcsolat van közöttük. Amikor a Blikk rákérdezett kettejük kapcsolatára, Junior arra is hivatkozott, hogy 18 év körkülönbség van közöttük.

– Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek – nyilatkozta Junior néhány hete a Blikknek, ám a Reddit nevű közösségi oldalon a rajongók több fotót is közzé tettek arról, hogy lépten-nyomon a szerelmesen andalgó sztárpárba botlottak, akik között a szemtanúk szerint minden alkalommal izzott a levegő.

Úgy tűnik, a korkülönbség mégsem állt a szerelem útjába, Junior és Blanka ugyanarról a dominikai strandról jelentkeztek be a közösségi oldalaik 24 óráig elérhető történetében, sőt, az énekesnő még azt is megmutatta a követőinek, hogy gyönyörű, fehér rózsákból álló csokrot kapott.

Most pedig megtörtént, amire a rajongók régóta vártak: Junior és a fiatal énekesnő kilenc szerelmes fotóval tudatták a világgal, hogy felvállalják a kapcsolatukat. Az érzéki fotósorozathoz nem fűztek kommentárt, ám a képek önmagukban is beszédesek: az ölelkezős, meztelenül medencézős képek egyértelművé teszik, hogy Junior és Brenka nem csupán a közös klip forgatása miatt töltöttek ennyi időt együtt.

Hasonló bejegyzések