Kucsera Gábor válásáról beszélt
2023-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kucsera Gábor jelenleg az Ázsia Expresszt - Felfedezzük Amerikát forgatja Mexikóban és Guatemalában, ahol Tóth Dáviddal versenyez együtt, akivel már gyerekkoruk óta ismerik egymást.

A sportoló a játék kedvéért itthon hagyta gyermekeit; a nagyfiát, a kilencéves Bencét, valamint a két kislányát, a négyéves Millát és a mindössze másfél éves Bellát.

"Szoros a kapcsolatom Benivel, ezért mindent megbeszélek vele. Most is megkérdeztem, hogy elmenjek-e erre a hosszú utazásra. Gondolkodás nélkül rábólintott: „Igen, mehetsz!” Ő mondta ki rá az áment!" - mesélte Gábor, hozzátéve, hogy megígérte kisfiának, hogy siet haza, mire az rászólt, hogy ne siessen, hiszen a Kucserák nem adnak fel semmit.

A világbajnok magyar kajakozó arról is beszélt, hogy a felkérés egyébként remek időben érkezett hozzá, mivel kicsit távol tud kerülni a Tápai Szabinával való válása körüli felhajtástól, aminek a híre az év elején járta körbe a sajtót:

Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthontól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni.