Krizsa Timi újra szerelmes
2023-08-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Krizsa Timire életében a nehéz idők után végre boldogabb napok következnek, hiszen újra rátalált a szerelem.

Az Exatlon sztárja, Krizsa Timi nagyon kemény időszakon ment át az elmúlt hónapokban: miután II. stádiumú rákbetegséget diagnosztizáltak nála, azonnali műtétre volt szüksége, ami után még kétszer kés alá feküdt. Timi eredetileg egy anyajegy miatt kereste fel az orvost, majd beigazolódott, amitől félt: sürgősen el kellett távolítani az anyagjegyet, majd további vizsgálatok miatt be kellett feküdnie a kórházba, így sokkal hosszabbra nyúlt a magyarországi tartózkodása, mint ahogyan azt tervezte. A kezelések és vizsgálatok után leszögezte, hogy már csak kismamaként akar visszatérni a kórházba.

A személyi edzőként dolgozó egykori exatlonos pár hónapja úgy nyilatkozott, hogy már készen állna egy új kapcsolatra, és mivel fontos szerepet játszik az életében a sport, így örülne, ha a jövendőbelije is ennyire szeretne mozogni. Timi most az Instagram-oldalán tudatta a hírt a követőivel, miszerint újra elrabolták a szívét, sőt, már közös nyaralásra is utaztak Horvátországba a titokzatos férfival. A fotón mindössze a kedvese keze látszik, amint a lány kezét fogja, ő pedig a kamerába mosolyog boldogan.

"Isten mindig meghallgatja az imáinkat. Amikor nehéz időszakon mentem keresztül, a hitem és az imáim segítettek a továbblépésben. Hittem benne, hogy megtalálhatom a szerelmet, és vele mehetek a tengerhez. Köszönöm, Istenem!" - írta a posztjához.

Hasonló bejegyzések