Könnyek között mondta ki a boldogító igent Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
2021-08-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra július utolsó napján hivatalosan is összekötötték az életüket.Két és fél év ismeretség után a Konyhafőnök szigorú séfjének bekötötték a fejét, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra pedig a nagy nap óta is az esküvő hatása alatt vannak. A Fókusznak adott beszámolójukban most részletesen beszámoltak az eseményekről, így például azt is megtudhattuk, hogy több hagyományos szokást megtartottak, ilyen volt például az is, hogy az esküvő előtti estét külön töltötték.

„Ragaszkodtunk hozzá, hogy tényleg az oltár előtt találkozzunk egymással. Ez még egy extra izgatottságot és egy kis romantikát csempészett még extrábban abba a pillanatba amikor megláttuk egymást” – magyarázta Dóra, akitől Jenő vette át a szót.

„Totálisan katarzis érzés, de a jó értelemben. Az volt a durva, hogy már cikinek éreztem magam, mert jött be a Dóri, őt már nem láttam annyira elérzékenyülve, mint amennyire én voltam, és mondom, hát, ez halál ciki, én már itt bömbölök lassan, miközben senki más nem bömböl, csak én. Nem tudtam már magammal mit kezdeni, nagyon megható volt a pillanat” – vallotta be őszintén a boldog férj.


Forrás: Blikk