Köllő Babett elárulta a hosszú házasság titkát
2022-04-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Köllő Babett ezúttal többek között arról beszélt, mik azok a dolgok, amiktől töretlenül működik férjével való házassága.A színésznő elárulta, hogy a látszat ellenére ő tudatosan bánik a pénzzel és kislányát, a most 12 éves Millát is erre neveli.

"Amikor a kislányommal voltam állapotos, rendkívül kiszolgáltatottnak éreztem magam, – annak ellenére, hogy a férjem soha nem éreztette ezt velem, de nekem nagyon fontos anyagi függetlenség és az önállóság, ezért nevelem ugyanerre a gyerekemet is"- mondta a Mokka vendégeként a Drágám add az életed! leendő műsorvezetője.

A színésznő a beszélgetés során kitért arra is, hogy szerinte mitől működik ilyen jól a házassága. Babett ennek kapcsán elárulta, hogy a párkapcsolat dinamikájának megőrzésében nagyon fontos szerepet játszik, hogy a felek megtartsák az önállóságukat és ez az egyik titka a tartós kapcsolatnak.

"Egyrészről vonzóbbak így a másik számára, másrészt más az energiaszint, mikor egyenrangúak a partnerek. Ezen felül az egyéni szabadság elengedhetetlen egy párkapcsolatban, hiszen a leghosszabb póráz a legrövidebb"– mesélte Babett a Mokka műsorvezetőinek.


Forrás: Blikk