Kollányi Zsuzsi nincs jó lelkiállapotban
2023-11-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi, Párkapcsolat

Kollányi Zsuzsit megviseli a Bóza Rolanddal való szakítása, az énekesnő azt sem titkolja, hogy sokszor elpityeredik mostanság.

Egy év után véget vetett a kapcsolatának Kollányi Zsuzsi és A Konyhafőnök korábbi nyertese, Bóza Roland. Az énekesnő a válása bejelentése után tudatta, hogy újra rátalált a szerelem, a kapcsolatuk pedig hamar szintet lépett és be is mutatták egymást a gyermekeiknek. Azonban a séf elárulta lapunknak, hogy hiába akarták mindketten, hogy működjön, hónapokig próbálták az életüket egymáséhoz formálni, végül be kellett látniuk, hogy nem egy irányba haladnak és nem egyszerre akarják ugyanazt.

"Zsuzsival többhetes beszélgetés előzte meg a szakításunkat, nagyon igyekezett, én is próbálkoztam, ám be kellett látnunk, hogy most nem tudjuk folytatni a kapcsolatunkat. Azon túl, hogy a válásom még mindig tart, komoly betegséget diagnosztizáltak nálam, ami miatt hamarosan sebészkés alá kell feküdnöm. Zsuzsi nagyon kedves volt, rögtön megpróbált mindent helyrehozni, ám hiába fontos ő számomra, be kell látnom, hogy jelenleg az egészségem a legfontosabb és az, hogy láthassam a fiamat felnőni" – taglalta az okokat nemrégiben Roland.

Úgy tűnik, az édesanyát nagyon megviselte az újabb sikertelen kapcsolat és a szakítás. Hiszen annyi közös tervük volt az egykori kedvesével: vacsoraesteket akartak tartani, családi programokat szervezni, valamint az összeköltözés gondolata is megfordult a fejükben. A korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében Zsuzsi sokatmondó idézettel üzenhetett volt párjának a lelkiállapotáról:

"Soha semmi nem múlik el addig, amíg meg nem tanított minket arra, amit tudnunk kell" - osztotta meg egy képpel, majd egy angol idézetet is kirakott, amely ezt jelenti:

"A gyógyulás sok váratlan sírást foglal magában" - erre Zsuzsi megjegyezte, hogy akkor ő éppen a gyógyulás folyamatában van.