Marics Peti a Sztárban Sztár leszek!-ben flörtölt
2023-11-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Marics Peti annyira zavarba hozta Nagy Rékát a Sztárban Sztár leszek!-ben, hogy az a mondandójába is belezavarodott.

Mint arról már mi is beszámoltunk, Marics Peti a Dancing with the Stars szombati adásában annyira odatette magát a Stana Alexandrával való produkciója során, hogy meg is sérült. Bár a szambájuk igen forróra sikeredett, a fiatal énekes nem figyelt oda eléggé, így megcsúszott, beütötte a térdét, amit a tánc után is fájlalt. Ebből azonban vasárnap estére már semmi sem látszott, ugyanis a Sztárban Sztár leszek!-ben, a Meglepetések éjszakáján Széchenyi Lili mellett tűnt fel a színpadon duettpartnerként, s a csípőrázás sem maradt ki az előadásból.

A fellépés után Nagy Réka kérdezte a párost a színpadon, ám már az első másodpercben zavarba hozta őt a sármos énekes. Peti a kamerák előtt flörtölt a csinos riporterrel, aki alig jutott szóhoz.

– Hihetetlenül gyorsan egymásra kapcsolódtatok, amint megláttad Petit, felvetted az ő energiáit, te pedig nagyon szépen aládolgoztál Lilinek – említette meg Réka a duettet követően, mire Marics felhúzta a szemöldökét.

– De most mik ezek a pornós megjegyzések?! – mosolyodott el, ami megrökönyödést váltott ki Rékából, aki gyorsan hozzá is tette: nem lehet rendes interjút készíteni az előadóval. Réka a kezét ezután Peti mellkasára tette, mire az énekes pajzán vigyorral mondta, még jobban zavarba hozva a modellt:

– Már fogdos is!