Forró csókokkal borult egymás karjaiba Járai Máté és felesége
2023-11-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Járai Máté karjaiba omlott Járai Kíra a tegnap a Sztárboxban lezajlott mérkőzése után. A szerelmeseket azt sem érdekelte, hogy veszi őket a kamera.

Járai Kíra vasárnap este csapott össze Nyári Diával a Sztárboxban, amely mérkőzésre már közel fél éve készült. Hiába a korkülönbség, Kíra leszögezte, mindez nem tántorította el, sőt, annál jobban meg akarta mutatni, mi van benne. Elsősorban önmagának akart megfelelni, aminek egy rendkívül szoros mérkőzés lett az eredménye. A meccset ugyanis pontozással döntötték el a bírók, s abból Dia került ki győztesen.

Járai Máté is a helyszínen szurkolt a feleségének, akit üvöltve próbált biztatni a nézőtérről. A színész elmondta, soha nem volt még bokszmeccsen, és nem is ért ehhez a sporthoz, így neki már az is óriási dolognak számított, hogy a kedvese ringbe szállt. A mérkőzés után kikerült egy videó is róluk, amelyet a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában tett közzé. A felvételen egymás karjába omlanak, majd szenvedélyesen csókolóznak Kírával. Természetesen a vallomás sem maradt el, s Máté a legújabb posztjában teljesen elérzékenyülve írt a felesége teljesítményéről...

„Jobban félteni valakit a saját életednél, számomra ez a szerelem, lassan 25 év után! Van egy EMBER, aki mindennél fontosabb.... érte/ Vele élni. Elképesztő büszke és boldog vagyok... nem az eredmény miatt, hanem az útért, amit a ringbe lépésig megtett. Elképesztő önismereti utazás, önmaga határain való félelmetes, borzongató átlépés. Megtette, több lett tőle, más lett tőle, de legfőképpen erősebb lett tőle.”

Én pedig, önző módon, örülök, hogy a mai meccs után visszakaptam, mert ezen az utazáson Ő vett részt, én csak támogattam! De mindaz, amit kapott ettől az úttól, az enyém is... 'mert ahová Te mégy, odamegyek én is'. Szeretlek, büszkeségem, boldogságom. A világ legstílusosabb bevonulásának győztese! Edith Piaf és Te! Nincsenek szavak” – áradozott Máté.