Koholák Alexandra újabb részleteket árult el az esküvőjéről
2018-09-12  /  Szerző:   /   Szerelem Koholák Alexandra még a héten férjhez megy a nála 26 évvel idősebb Farkas Balázshoz. A TV2 gyönyörű műsorvezetőnője most részleteket is elárult a rendhagyó esküvővel kapcsolatban.Koholák Alexandra, a FEM3 Cafe szépséges műsorvezetőnője gyűrűk nélkül, farmerben és fehér pólóban fogad örök hűséget.

– Spirituális esküvőnk lesz, ami azt jelenti, hogy a friggyel végleg megpecsételődik a sorsunk. Egymásnak, de Istennek is fogadalmat teszünk, hogy mindörökre egymás mellett éljük le az életünket. Nem csinálunk felhajtást: Veszprémben besétálunk az anyakönyvi hivatalba, aláírjuk a papírt, kimondjuk a boldogító igent, aztán nagyon örülünk egymásnak. Az esküvő után pedig megyünk is dolgozni. Minden ugyanolyan lesz, mint eddig, csak férj és feleségként csináljuk tovább a küldetésünket, amiért Földön vagyunk – árulta el a Ripostnak.Alexa a házasságkötés helyszínéül a veszprémi anyakönyvi hivatalt választotta. Döntését elég komoly érvvel támasztotta alá, hiszen Farkas Balázs ott vette el Andit, néhány éve elhunyt feleségét.

– Azt szeretném, hogy ugyanolyan erős eskü pecsételje meg a mi esküvőnket is, mint amilyen az övéké volt – mondta a műsorvezetőnő.

Nagy esküvőt sem szeretett volna, így két tanú jelenlétében mondják majd ki örök esküjüket. Döntésüket a családjuk is elfogadta, mindenben támogatják a párt.– Én soha életemben nem voltam még annyira szerelmes, mint most. Mindent Balázsnak köszönhetek. Mielőtt találkoztam vele, kilátástalan volt az életem, nem találtam önmagamat. Aztán minden megváltozott, amikor megismertem őt. Ezért sem adok senki véleményére, aki bántani próbál – mondta Alexa.

Forrás: Blikk