Kocsis Dénes életébe hatalmas változást hozott a kisfia
2021-12-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több, mint egy hónapja már, hogy megszületett Kocsis Dénesék kisfia, Fülöp. A színész és felesége, Petra amolyan varázsvilágban élnek azóta.

Az apasággal kapcsolatos érzéseiről, tapasztalatairól mesélt a Dénes az RTL Reggeli című műsorában. Bátran kijelentette már a legelején, hogy Fülöp nagyon jó kisbaba, mivel szinte átalussza az egész éjszakát, így nincs okuk panaszra.

„Nagyon élvezem, hogy ilyen picike és védtelen, és tök jó, mert így az az érzése egy szülőnek, hogy tőle függ annak a kis csöppségnek az élete” – áradozott az újdonsült apuka.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dénes Kocsis (@kocsisdini) által megosztott bejegyzés


A színész rengeteget dolgozik, de amennyi időt csak tud a családjával tölt. A nap első vagy második felében mindenképp otthon tartózkodik a kicsivel. Elbüszkélkedett többek között azzal is, hogy Petrának folyton segít a pelenkázásban, ugyanis nagyon profinak tartja magát benne.

„Vannak olyan hullámok, amikor azt érzi az ember, hogy há,t most nekem innentől kezdve ez lesz az életem? Főleg az anyáknál durvább ez szerintem” –osztotta meg a nehezebb időszakokkal kapcsolatosan Dini, majd hozzátette: "Az, hogy utálom a gyerekemet néhány pillanatig, szerintem teljesen normális."

Úgy gondolja, át kell élni ezt az érzést, mert abban a pillanatban, amikor ez megszűnik, még nagyobb tud lenni a szeretet. Kisfiuknak a Fülöp nevet szinte a sors hozta, mert mindenhol ezzel a névvel találkoztak, amikor azon gondolkoztak, hogyan nevezzék el a babát. Ráadásul még a szülésznőjük is Fülöp Anna volt.

Az adásrészletet itt nézheted meg:


Forrás: Blikk