Köcse György nyitott lenne egy új szerelemre
2023-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Miután Köcse György és Stana Alexandra néhány hónap házasság után bejelentették válásukat, a táncos elhagyta az országot és táncosként dolgozott egy amerikai luxushajón. Úgy tervezte, hogy kilenc hónapot lesz csak kint, ám végül két hét híján egy évet volt távol. A közelmúltban tért haza, élményeiről pedig először a Blikknek mesélt.

– 2013 óta egy amerikai produkciós cégnek vagyok a tagja, akik óceánjáró luxushajókra közvetítenek táncosokat és énekeseket, ők szórakoztatják esténként a turistákat. Többször voltam már kint velük, ám ez volt az eddigi leghosszabb távollétem – kezdte a Blikknek a Dancing with the Starsból megismert táncos, aki nagyon élvezte az óceánon töltött hónapokat. – Rengeteg szép helyen jártam, végigutaztuk hajóval Amerika legszebb partjait. Annak idején azért vágtam bele ebbe az életformába, mert szerettem volna világot látni, és külföldön is megmutatni a tánctudásomat. Minden évben távol voltam néhány hónapot, a pandémia alatti 2 év maradt csak ki, de akkor is volt dolgom, hiszen a Dancing with the Starsra készültem az adott partneremmel.

Köcse György a 2022-es évet még szerette volna a hajózásnak szentelni, de ezután már maximum néhány hetes túrákat vállal majd. Úgy érzi, majd 40 évesen elérkezett az életében az a periódus, amikor már szeretne nyugodtabb életet élni, és Magyarországon építeni a karrierjét.

– Az amerikai közvetítőcéggel továbbra is dolgozom, itthon keresek majd olyan tehetséges énekeseket és táncosokat, akik szeretnének hajón dolgozni. Nehéz ebbe a közegbe bekerülni, ezért akarok nekik segíteni, elindulni ebbe az irányba. Emellett továbbra is járok fellépni, dolgozom táncpedagógusként, és szeretnék a média felé is újra nyitni. A TV2-től tavaly is kaptam felkéréseket különböző műsorokba, de akkor a munka miatt nem tudtam elvállalni, idén viszont szeretnék élni a lehetőségekkel. Amennyiben lesz következő Dancing és felkérnek, szívesen szerepelnék benne – fogalmazott sejtelmesen a táncművész, aki idén szeretne a munkára koncentrálni, ám nem zárkózik el a szerelemtől sem.

Úgy érzi, nyitott lenne már egy új kapcsolatra, hiszen teljesen le tudta zárni házasságát.

– Már amikor tavaly elindultam itthonról, el tudtam engedni mindent. Utána még a gyakorlati dolgok miatt váltottunk néhány üzenetet az exnejemmel, és azt gondolom nagyon kulturált módon, szépen le tudtuk zárni kettőnk történetét. Jelenleg egyedülálló vagyok, és most a munkára szeretnék koncentrálni, de nyitott vagyok egy kapcsolatra, bár nem keresem görcsösen. A válásom pedig nem tántorított el sem attól, hogy esetleg, ha megtalálom az igazit, ne nősüljek meg ismét. Továbbra is hiszek a házasságban. Klasszikus neveltetést kaptam a szüleimtől, és én is azt vallom, hogy ha valaki úgy érzi, a másikkal minden egyezik és kiegészítik egymást, akkor igenis kell közös célokat kitűzni, ami közé tartozik a házasság is - jelentette ki Köcse György, hozzátéve, olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan önálló és független személyiség.