Judy kislánya elfogadná szülei válását
2023-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hiába jön a kamaszkor, Judyt és tizenegy éves lányát, Maját ugyanolyan erős kapocs tartja össze, mint a legelején. Az énekesnő mindent megbeszél kislányával, beavatja a döntéseibe, sőt, akár tanácsot is kér tőle.

A Groovehouse énekesnője a mai napig őszintén tud beszélni lányával, Majával, aki tizenegy éves kora létére rengeteg mindent felnőttesen, éretten kezel. Judy nemcsak a pozitív, hanem a negatív történéseket is igyekszik megmagyarázni a lányának, és fel akarja készíteni az élet nehézségeire is.

- Nekem korábban azt diagnosztizálták, hogy nem biztos, hogy könnyen teherbe tudok esni, talán ez az oka, hogy ennyire ragaszkodok hozzá. Minden egyes nap többször is mondja, hogy szeret engem, sőt, mostanában még ennél is sűrűbben, tehát úgy látom, hogy erre neki is szüksége van. Ha valaki kilép az életünkből, azt is megmagyarázom neki, hogy értse, miért történt. Így volt ez például egy barátnőmmel tavaly, vagy a kiscicánkkal, de ugyanígy tud arról is - ami már nem titok -, hogy jelenleg nem áll a helyzet magaslatán a házasságom - mesélte Judy.

Az énekesnő ellágyuló hangon mondta, számára kislánya, a tizenegy éves Maja boldogsága a legfontosabb, és azt látja, gyermeke pontosan tudja, milyen háború dúl a lelkében, ezért mindent megtesz, hogy könnyítsen az életén - ezt pedig ő csodálattal figyeli.

- Maját nagyon irigylem, mert ő sokkal határozottabb nálam. Azt mondta, hogy csak miatta ne maradjunk együtt. Azt szeretné, ha mindketten boldogok lennénk, és ha ehhez az kell, hogy elváljunk, akkor legyen így - mesélte elérzékenyülve Judy. - Az élet minden területén ilyen felnőttes, érett gondolkodása van, és számomra rekordsebességgel képes dönteni. Én teljesen az ellenkezője vagyok, általában a döntés pillanatáig azon kattogok, hogy biztos jó lesz-e így, biztos jól döntöttem? Utána viszont már ragaszkodom a döntésemhez, nálam általában nincs visszaút. Továbbá én vagyok az az ember, aki rengeteg új esélyt ad mindennek, legyen ez a házasságom, vagy akár egy munkakapcsolat. Maja ebben tanít, hogy ez a folyamat kicsit gyorsabban játszódjon le nálam.

Judy számára fontos, hogy gyermekének ne okozzon traumát, ezért bármi történik, igyekszik előre felkészíteni lelkileg az események lehetséges alakulására.

- Nyilván ő is látja, hogy mi a helyzet, én pedig nem akarok neki hazudni, hogy minden rendben - mondta az énekesnő. - Ha ezt tenném, akkor hirtelen zuhanna hideg zuhany a nyakába, én pedig azt szeretném, hogy a lehető legsérülésmentesebben alakuljon az élete. Persze van, amit nem tudok megakadályozni, de ő tudja, ha bármi történik, bármikor, én itt leszek neki, és mindig számíthat rám.