Köcse György és 16 évvel fiatalabb párja máris szakítottak
2023-08-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Köcse György végső választása a Celebrandiban a 16 évvel fiatalabb Danicára esett, de a kapcsolatuk nem tudott kibontakozni. A fiatal lány elárulta, mi miatt engedték el egymás kezét.

A Celebrandiban Köcse György minden lehetőséget megragadott annak érdekében, hogy újra rátalálhasson a szerelem. Olyannyira, hogy ő volt az első, aki megcsókolta kamerák előtt a kiszemeltjét, Danicát, akit a műsor végén partnerének választott. Lukács Mikihez hasonlóan azonban a profi táncos számításai sem jöttek be, ugyanis Danicával elváltak útjaik. A 23 éves lány elmesélte, hogyan ért véget a kapcsolatuk.

"Találkoztunk a műsor után is, nem váltunk el rosszul, örültünk, hogy meg tudtuk egymást ismerni. Így, hogy többet beszéltünk, rájöttünk, hogy nem egy a világunk, más irányba tartunk és az életben nem igazán illünk össze. Mindketten egy kalandként fogtuk fel ezt. Megpróbáltuk, de csak sodródtunk az árral, úgy voltunk vele, hogy lesz, ami lesz. Jó volt a kémia köztünk, mégis lezártuk egymás között" – fejtette ki őszintén a kozmetikusként és műszempilla-építőként tevékenykedő Danica, hozzátéve, hogy továbbra sem zárkózik el egy esetleges kapcsolat elől.

"Abszolút nyitott vagyok, jó lenne, ha rám találna az igazi! Ha nem toppan be a közeljövőben az a személy, akkor lehetséges, hogy vállalnék még párkereső műsort. A Nagy Ő-be viszont nem jelentkeznék, mert senkiért nem fogok harcolni" – szögezte le a szőke szépség, aki úgy érezte, Gyuri mindvégig magát adta a forgatások során a kamerák előtt is.

"Egy kicsit sem bántam meg a műsort, örültem, hogy részt vehettem benne. Sok barátra tettem szert, Gyurit is inkább barátnak mondanám. Abszolút őszinte kapcsolat alakult ki köztünk, mindig mindent elmondott, viszont pár randi alatt nem lehet eldönteni, hogy működni fog-e, vagy sem" – fűzte hozzá.