Köböl Anita szeretné, ha egyszer bővülne a családja
2020-12-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Három hónapja született Köböl Anita (36) kislánya, s a gyönyörű műsorvezető azóta is alig tud betelni Lénával. Egyedülálló édesanyaként úgy érzi, így is teljes és boldog életet tud biztosítani a gyermekének.

 

Minden napot csodaként él meg pici babája mellett Köböl Anita. A kis Léna immár három hónapos, hatalmas a boldogság, csak a minap kapott kötelező védőoltás okozott egy kis aggodalmat.

– Ez már a második oltás volt, amire vittem Lénát, és ilyenkor féltem, hogy ne fájjon neki, ne lázasodjon be, hiszen az anyai szívem minden nehézséget átvenne tőle, de szerencsére minden rendben ment– mondta a műsorvezető. Bár ketten is remekül megvannak, valamint Anita szüleivel is rendszeresen találkoznak, az ilyen pillanatokban azért okoz hiányérzetet, hogy nincs mellette egy férfi, akivel mindezt megoszthatná.

– Alapvetően mindent nagyon jól megoldok egyedül és nem foglalkozom a társadalmi elvárásokkal sem. Persze, nem tagadom, a mindennapi dolgokban jó lenne, ha mellettem állna egy férfi. Az oltás után este, mikor már letettem Lénát, eszembe jutott, milyen jó lenne most valakinek a vállára hajtani a fejem, akiről tudom, hogy átérzi az aggodalmam és megnyugtat. A párkapcsolat gondolata kettős most bennem, mert egyrészt romantikus típus vagyok, aki hisz a szerelemben, másrészt viszont annyi csalódás ért már, hogy nagyon óvatos vagyok – tette hozzá Anita, aki pontosan tudja, milyen férfinak van nála esélye.

– Harminchat éves, határozott nő vagyok, akinek meg kell találni a rést a pajzsán, ha egy férfi szeretne belépni az életébe. Mint minden anyuka, én is szeretném, ha egyszer bővülne a családunk és az én életembe is megérkezne a szerelem és persze idővel szeretnék férjhez menni. Sőt, ha úgy alakul, talán még egy közös gyereket is vállalnék. Ám úgy érzem, így is kerek egészek vagyunk most mi ketten – magyarázta Anita, aki már most tudja, hogy egyetlen dolog számít majd, az őszinteség, ha a kislányával erről beszélgetnek. – Csak az igazat mondom neki, nem fogok kertelni. Azt szeretném, hogy tőlem olyan biztos alapot kapjon, amiben már maga is képes lesz ennek az értékelésére és tudni fogja, hogy mindig is a legjobbat akarom neki.

Anita minden bátorságát összeszedte, amikor kiállt a nyilvánosság elé, hogy őszintén elmondja, egyedül várja a kisbabáját. Éppen ezért érintette olyan érzékenyen, amikor a közösségi oldalán néhányan felelőtlenséggel vádolták.

– Volt, aki azt írta, felelőtlenség, hogy egyedül megszülöm és felnevelem. Az ilyesmire csak azt szoktam mondani, majd húsz-huszonöt év múlva kell erről megkérdezni a lányomat. Hiszen mindent meg fogok tenni érte, kettő helyett is. Ráadásul rengeteg a válás is, tehát sokan vannak hasonló helyzetben, mint én. Szerencsére nagyon sok pozitív visszajelzést is kapok, ami erőt ad nekem – tette hozzá Köböl Anita.

Forrás: Blikk