Kívánhat-e egy társkereső oldal sok terhességi tesztet?
2021-01-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi
Idén Magyarországnak PCR tesztek helyett sok terhességi tesztet kívánunk! A megszokott újévi köszöntés helyett ezzel kívántunk egy boldogabb új évet mindenkinek a Randivonal részéről 2021-re.
A Randivonal.hu már több mint 20 éve a komoly kapcsolatok társkeresője. Ebben hiszünk, ez alapján fejlesztjük és működtetjük oldalunkat. Fenti plakátunk rengeteg negatív visszajelzést kapott az üzenete miatt, amit ezúton szeretnénk némileg bővebb kontextusba helyezni.

Úgy látjuk, hogy sokan sok mindent belemagyaráztak ebbe a mondatba, ami a Randivonaltól távol áll. Mint a szexuális megbélyegzés, a nők tárgyiasítása, a „szülj gyereket magyar” üzenete, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. A Facebookon a plakát kihelyezését követő 2-3 napban szinte óránként olvastuk a negatív – sok esetben gyalázkodó – üzeneteket, amit nekünk címeztek.

Egy komoly kapcsolatnak a kiteljesedése a házasságon túl a közös gyermek megfoganása lehet. A Randivonal a komoly kapcsolatok útján indítja el társkeresőit azzal a támogatással, hogy az oldalon keresztül életre szóló párt találjanak maguknak.

A rendkívül nyomasztó és veszélyekkel teli 2020 után, ha egy komoly kapcsolatokat támogató társkereső oldal sok terhességi tesztet kíván mindazoknak, akik arra vágynak, hogy boldog párkapcsolatban a gyermekáldást várják, úgy gondoljuk, hogy nem csak hogy pozitív üzenet, de egy igazán kerek és boldog kapcsolatnak a kiteljesedése is.

Ugyanakkor természetesen tudjuk, hogy a gyermekáldás nem minden komoly kapcsolatban sikerül vagy netán cél. Az a vád sem érhet minket, hogy a meleg párkapcsolatokra ne gondolnánk, hiszen Magyarországon húsz éve elsőként teremtettük meg az azonos neműek számára az ismerkedési lehetőséget, amire azóta is nagyon büszkék vagyunk.

Bízunk benne, hogy plakátunkkal senkit nem sértettünk meg, hiszen nem ez volt a szándékunk.

2021 legyen a szerelem, a komoly kapcsolatok és sokaknak a gyermekáldás éve!