Kitartanak egymás mellett Douglasék
2017-01-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Pár hétnél többet nem adtak a gyönyörű Ca­therine Zeta-Jonesnak a már akkor is veteránnak számító Michael Douglas mellett, miután kiderült, összeszűrték a levet. A sztárpár azonban alaposan rácáfolt az előítéletekre: február 1-jén ün­neplik 16. házassági évfordulójukat.Bár az Elemi ösztön színésze már 72 esztendős, és túlélt egy súlyos betegséget, éveket tagadhatna le a korából. Nem kizárt, hogy dögös, 42 éves neje tartja fiatalon. A pár nem fél a technikai újdonságoktól, boldogságukat rendszeresen megörökítik ro­mantikus szelfiken, amelyeket Catherine Instagram-ol­dalára töltenek fel.

Kö­zös fotóikon egy­értelműen látszik, még mindig olyan szerelmesek, mint másfél évtizede. Szebbnél szebb tájakon járnak, őszintén mosolyognak, és sokszor viszik magukkal utazásaikra két tini gyermeküket, a 16 éves Dylant és a 13 eszten­dős Caryst – mondani sem kell, mindketten anyjuk szépségét örökölték.Bár Michael is szívdöglesztő volt anno, ő a tehetségét szeretné viszontlátni bennük. Az utóbbi időben visszavonultak a nyilvánosság elől, de szó sincs róla, hogy megromlott kapcsolatukat rejtegetnék:

– Még mindig megőrülök érte – vallotta be Douglas Ellen DeGeneres műsorában. – Igen, minden párkapcsolatban vannak nehéz időszakok. A mienket az tépázta meg, hogy nagy nyilvánosság előtt zajlott. Most, hogy kissé hátrébb léptünk, erősebbek és boldogabbak va­gyunk, mint valaha – szögezte le az Oscar-djas színész.

Forrás: Bors