Sírva mondták ki, hogy vége!
2017-01-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Embert próbáló fél éven van túl Ács Bea, aki képtelen várni Pintér Tiborra, aki lehet, fel se nő majd a feladathoz, hogy újra férj, apa legyen.

Lelkileg erős, megtörni sem lehet – pedig Ács Bea olyan hónapokat tudhat maga mögött, amelyekbe az emberek többsége beleroppanna. Ennek az egyik legutolsó fejezete a Pintér Tiborral való szakítás, amelyet a harmincegy éves modell-marketinges felnőtt módjára kezel. Talán azért is, mert ennél nagyobb csapásokat is mért már rá az élet.– A volt párom édesanyja és édesapja fél év leforgása alatt halt meg, együtt ápoltuk őket, a kezeink közt haltak meg. Aztán az édesapám ment el, az otthonában esett össze. Ott feküdt a bejárati ajtónál, egy napon át néztük az öcsémmel, míg kiértek a rendőrök. Nem tehettünk semmit. Az öcsém összeomlott, aztán jött a betegségem és a rejtélyes rohamok. Kétszer is be kellett adni az életmentő injekciót. Ebben az időszakomban ismertem meg Tibort, és tettem fel mindent az új szerelemre – mondta a Borsnak Bea.

Sajnos a kettejük kapcsolatában bebizonyosodott, hiába az azonos életszemlélet, az azonos érdeklődési kör, egy szerelmet nem tarthat életben mindez.– Azt gondoltuk, végre neki meg nekem is kijár a boldogság a sok rossz után, és mi szólt közbe? Hogy én gyereket szeretnék jövőre, ő meg öt évig gondolni sem akar erre. Sírtunk mindketten, hogy mi legyen! Lelkileg kemény volt, de én hoztam meg a döntést: nem mondok le a saját gyerekemről! Én is szeretnék fehér ruhában oltár előtt állni. Voltam már pótanya, szerintem helytálltam, de sajátot is szeretnék, Tibor meg fél két válás után – mondta Bea, aki a munkáját továbbra is megtarthatja, és a Nemzeti Lovas Színházért dolgozik.

Forrás: Bors