Kislányuk betegsége összekovácsolta Caramelt és feleségét
2020-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Molnár Ferenc Caramel (38) és felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi (25) ritkán mesél magánéletükről, ám most megtörték a csöndet.

A sztárpár kilenc éve ismerkedett meg, majd 2015-ben házasodtak össze. Két éve kislányuknál leukémiát diagnosztizáltak, ám szerencsére Szofi (5) felgyógyult, s ugyanolyan életvidáman mosolyog a fotókon, mint a betegség előtt. Caramelék élete tökéletesnek tűnik, ám Szilvi elárulta, nekik is vannak nehezebb időszakaik.

– 16 éves voltam, amikor megismerkedtünk. Féltem tőle, tartottam attól, hogy mit akar tőlem egy felnőtt, sikeres férfi. Anyukám is próbált óvni, volt, amikor azt mondta Ferinek a telefonba, hogy nem aludhatok ott nála, egyszerűen nem engedte. Végül pár hónap múlva, amikor látta, hogy tisztességesek a szándékai, akkor engedte, hogy együtt töltsük az estét is. Megszenvedtük ezt a kapcsolatot, de sosem felejtem el, mennyire tetszett, hogy kitartó volt, és rajongott értem – mondta Szilvi a Hogyan legyek jó feleség? című vlognak adott interjújában.

– Azért kilenc év nem kevés. Van, amikor dolgozni kell azért, hogy visszajöjjön ez az érzés, hogy újra érezzem, hogy a férjem rajong értem. Nem akarok hazudni, vannak nekünk is hullámvölgyeink.

 

Kislányuk, Szofi betegsége nagyon megviselte Carameléket, ám Szilvi szerint a sok megpróbáltatás és küzdés még erősebbé tette a kapcsolatukat.

– Szofi szerencsére most jól van, de hogy mi lesz a jövőben, arról nem beszélhetek, mert nem vagyok jós, és magam sem tudom, mit hoz a jövő. Amikor kiderült, hogy Szofi beteg, akkor jöttünk rá Ferivel, hogy össze kell tartanunk, és csak egymásra számíthatunk, egymásba kapaszkodhatunk a világon. A szeretetet és a szerelmet is felerősítette bennünk ez az egész, és Szofi betegsége összekovácsolt minket. Talán csúnyán hangzik, de sokkal nyugodtabb és boldogabb vagyok, amióta volt ez velünk. Sokkal jobb család lettünk a történtek után – tette hozzá Szilvi, aki további gyermekvállalásról is beszélt. – Annyit tudok mondani, hogy igen, már tervezzük, és bármikor jöhet – mondta az énekes felesége.

Caramel családja szinte minden nagyobb koncerten ott van az énekes mellett. Ilyenkor mindenkinek megvan a maga feladata.

– Sajnos legutóbb Szofinak enyhe tüdőgyulladása volt, ezért nem tudott ott lenni a koncerten, pedig nagyon szerettük volna. Caramel nyugalmat érez, ha ott vagyok vele a backstage-ben. Ráadásul mivel régen sminkeltem, most a koncerten őt és a táncosokat is én sminkelem, amit nagyon szeretek – mesélte Szilvi.

Forrás: Blikk