7 ok, amiért a negyedik randi sorsdöntő
2020-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Tudtad, vagy sem, a 4. randi sorsdöntő lehet két ember kapcsolatában. Ha idáig eljutottál valakivel, akkor már biztosan ismeritek egymást pár hete, talán nem is csak felületesen, és valószínűleg elindult köztetek egy folyamat, amiből akár egy boldog szerelem is kibontakozhat.

Ahány randi, annyiféle, és minden kapcsolat más tempóban alakul, mégis van néhány olyan állomás egy ismerkedés során, ahová a negyedik randival már el kell, hogy érkezzetek. Melyek ezek?

Olvass tovább, és ismerd meg azt a 7 dolgot, amit a negyedik randi hozhat számodra!

1.       Kellemes program!

Ha a negyedik találkozóra készültök, akkor bizonyára túl vagytok a kezdeti idegeskedésen, szorongáson és aggodalmakon. Már ismeritek annyira egymást, hogy vidáman és fesztelenül töltsetek együtt pár órát. Ebből az alkalomból megbeszélhettek egy olyan programot, amit mindketten régóta ki akartok próbálni, ezzel is különlegessé téve ezt a bizonyos negyediket.

Ezt is olvasd el! Hány randi kell egy párkapcsolathoz?

2.       Jól érzitek magatokat egymás társaságában

Ha még mindig ideges vagy a randi előtt, és bizonytalan abban, hogy akarsz-e a partnereddel találkozni, akkor talán jobb, ha el sem mész. A negyedik randin már azt kellene érezned, hogy ezer éve ismeritek egymást, és teljesen természetesen tudtok viselkedni.

3.       Megnyíltatok egymás előtt

Nyitott könyv vagy a partnered előtt? A kevésbé kellemes tulajdonságaidat is megmutattad már? Ha nem, akkor a negyedik randin próbáld elővenni a valódi éned, és ez elvárható a párodtól is.

4.       Kimondjátok, hogy hányadán is álltok egymással

Talán eddig még nem mertétek felvállalni az érzelmeiteket, de a negyedik randi remek alkalom arra, hogy végre tisztázzátok mit is szeretnétek a másiktól. Ha eddig is szépen alakultak a közös dolgaitok, akkor egy ilyen beszélgetés nem olyan szörnyű. Mégis jó, ha nyíltan elmondjátok egymásnak minél hamarabb, hogy a kapcsolatotok szintet léphessen.

5.       Felteszitek a nehezebb kérdéseket

Ha úgy érzed, hogy még mindig keveset tudsz a partneredről, akkor itt az ideje feltenni azokat a bizonyos komolyabb kérdéseket is. És ha kell, Te is mesélj magadról.

6.       Beszéltek az exekről

A negyedik randin általában már előjön ez a téma, persze nem kell túlságosan részletesen beszámolnotok egymásnak a múltról. De azért jó ha figyelsz arra, ahogyan a partnered az exeiről mesél, az sokat elárul róla.

7.       Megismeritek egymás életvitelét

Ezen a ponton látszania kell annak, hogy kettőtök élete mennyire összeegyeztethető, és működheten-e együtt. Erre a randira már ki kell derülnie annak is, hogy egyformán képzelitek-e el a jövőt, különösen egy közös életet.

A negyedik randevú nagyszerű alkalom. Jól érzitek magatokat egymás társaságában, de még sok mindent fel kell fedeznetek együtt. Izgalmas, és romantikus. Élvezd ki minden percét!