Király Viktor megható üzenete békítés volt?
2023-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kibékülhetett Király Viktor és Virág Anita? Ezt találgatták a követők, mert néhányuk szerint erre utalhatott az énekes legújabb bejegyzése, amelyben érzelmes sorokkal köszöntette fel a feleségét. A családapa most a Blikknek vallott arról, hányadán is állnak jelenleg a kisfia édesanyjával.

„A leges-legboldogabb szülinapot kívánom neked. Minden nap a tied, de a mai nap főleg! Maradj mindig ilyen, amilyen vagy!" – köszöntötte fel Viktor a közösségi oldalán 32. születésnapja alkalmából a feleségét, akiről egy fotót is posztolt.

A kedves sorokra Anita egy köszönömmel és egy szívecske szemű emojival reagált.

A bejegyzés után azonnal elindultak a találgatások arról, vajon a sztárpár végre kibékült-e, hiszen – mint korábban megírtuk – a kívülről oly' idillinek tűnő kapcsolatuk megromlott, a feleség elköltözött az énekestől. Közeli ismerősük elmondta, egyelőre nem találtak vissza egymáshoz.

– A helyzet változatlan, még mindig külön vannak. Viktor nehezen éli meg ezt az időszakot, hiányzik neki a felesége és a kisfia. Abban bízik, hogy még van esély a békülésre, Anita születésnapján is elmentek együtt vacsorázni – fogalmazott az informátor. Az énekes elárulta, számára természetes, hogy a kialakult szituációtól függetlenül felköszönti a feleségét.

– Ő a gyermekem édesanyja, ennyi jár neki. Abszolút helyénvalónak gondolom. Bármi is van közöttünk, Anita fontos számomra – vallotta be Viktor, aki még mindig küzd azért, hogy rendbe tudja hozni a házasságát. – Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink. A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban. Többet nem szeretnék mondani, mert Anitával abban maradtunk, hogy csendben akarjuk ezt intézni.

Mint ismert, a sztárpár között – három év házasság után – néhány hónappal ezelőtt romlott meg a viszony. Addig fajult a helyzet, hogy Anita a kisfiukkal együtt elköltözött a családi házból. Bár mind a ketten sokáig tagadták, hogy bármi gond lenne közöttük, miután a Blikknek több ismerősük is az ellenkezőjéről mesélt, Viktor néhány héttel ezelőtt beismerte, valóban mélypontra került a kapcsolatuk. Az énekes, akit nagyon megviselnek a történtek, a munkába temetkezik, de így is rettentően szenved családja hiányától.