Alekoszért kapkodnak a nők
2023-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A görög hős szerint ő egy igazi hölgykoszorúval él... De mondhatnánk azt is, ha fél karja lenne, minden ujjára jutna egy nő, ugyanis állítása szerint egyszerre öttel zsonglőrködik.

A napokban az újpesti rendőrség törte rá az ajtót Alekoszra, amiért túlságosan hangosan hallgatták Zámbó Jimmy dalait.

Mi szeretjük jól érezni magunkat, szeretjük megadni a módját, a hangulatát, főleg, amikor a Királyt hallgatjuk, miért ne kísérhetnénk ezt egy whiskey-vel vagy egy konyakkal?

– tette fel a költői kérdést a görög, aki szerint a rendőri akcióhoz nagyban hozzájárult az is, hogy melyik előadót hallgatták:

„Én úgy érzem, a BRFK kiérkezésének az oka maga a Király volt. Mert ha ott holmi Curtiseket, Majkákat hallgatunk, akkor a BRFK nem jön ki” – tette hozzá.

Az RTL Fókusz stábja felkereste a kipattintott sztárt, akiről kiderült: a szerelemben ugyan nem feltétlenül, de a nők körében igencsak szerencsés:

„Mi barátok vagyunk, amit időről időre átlépünk, én ezt egészségesnek tartom, ezt ő is tudja. Közöttünk ez egy nyílt, felvállalt, hol szeretősdi, hol baráti viszony. Működik, nagyon jól működik, a többi szeretőmről is, ha úgy adódik, ő tud, olyankor ő háttérbe vonul” – árulta el a hölgyről, aki a rendőrségi akció után szerepelt az élő bejelentkezésében.

A szeretők kilétét ugyan homály fedi, de Alekosz ezt mondta:

Nagyjából négyet-ötöt különböztetünk meg, van közöttük 55 éves grófné, van közöttük iskolatitkár, magyartanár is van közöttük, csupa-csupa illusztris hölgykoszorúban vagyok.