Király Viktor és Virág Anita kapcsolatának végleg vége
2023-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy nehéz döntésekről szóló idézet jelent meg Virág Anita Instagram-oldalán, amely arról szól, hogy meg kell szabadulni az életben azoktól dolgoktól, amelyek „károsak, visszahúznak, leuralnak, meggyötörnek”.

Virág Anita és a Megasztár egykori győztese, Király Viktor házassága egy ideje válságban van. Anitával és az énekes igazi álompár voltak, a szerelmük valóságos tündérmesének tűnt, amit megkoronázott, hogy Viktor 2020 januárjában feleségül vette szerelmét, aki már a szíve alatt hordta a gyermeküket. Néhány hónappal később, Kolen érkezésével pedig igazi családdá váltak.

Azután derült égből villámcsapásként hatott, amikor 2023 elején elkezdődtek a találgatások a pár házassági válságáról. A rajongóknak először az tűnt fel, hogy már nem osztottak meg közös tartalmakat a közösségi oldalaikon, holott korábban mindennaposak voltak a szerelmes bejegyzések.

Bár Viktor kezdetben tagadta, hogy bármi gond lenne közöttük, miután Anita és Kolen egy ideje elköltözött a családi házból, az énekes elismerte: valóban válságba került a házassága. Ám akkor úgy nyilatkozott, továbbra is sok időt töltenek hármasban, és mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat: közös randikat szerveztek, sőt, még egy romantikus vakációra is elutaztak kettesben Isztambulba.

Anita és Viktor – utolsó információink szerint – azóta is küzdenek a kapcsolatukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, úgy tudjuk, külön élnek. Az énekes meg is erősítette lapunknak, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

Most azonban valami megváltozott...

Virág Anita egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban osztott meg egy sokatmondó idézetet, amely akár arra is utalhat, hogy készül végleg véget vet a Király Viktorral való házasságának:

Takarítsd ki az életetból mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben... Mi az, ami kell... és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz), és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy 'hátha mégis'... Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek, akár látod, akár nem.