Király Viktor és felesége mentik a menthetőt
2023-04-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Király Viktor és felesége, Anita lehetnek az üdítő példa arra, hogy megfelelő odafigyeléssel meg lehet oldani a magánéleti problémákat. Nagy az esély rá, hogy több hónap különlét után megmentik a három éve tartó házasságukat.

A házaspár két napja érkezett haza egy törökországi mininyaralásról, és a jelek szerint jó úton haladnak afelé, hogy kilábaljanak a több hónapja tartó magánéleti válságukból.

Ezt erősítette meg egy, a családhoz közelálló ismerős, aki hiszi, hogy az út sikeres volt és a fiatalok hamarosan visszatalálnak egymáshoz.

– A törökországi hosszú hétvége nagyon jól sikerült. Anita lepte meg Viktort ezzel az úttal a születésnapja alkalmából, és minden úgy zajlott, mint egy tündérmesében. Rengeteget sétáltak, romantikáztak, és mivel csak kettesben voltak, volt lehetőségük egymásra fókuszálni, amire már nagy szükségük volt – mondta el a barát.

Már hetekkel ezelőtt sejthető volt, hogy Viktorék nem állnak be azon hírességek sorába, akik az utóbbi időben egymás után jelentették be a házasságuk felbomlását. Március elején az énekes meglepetésbulit szervezett a feleségének az egyik elegáns budapesti étteremben, amiből sejthető volt, hogy nem kiabálnak kígyót-békát egymásra.

– Lassan, de biztosan nyitnak egymás felé – súgta meg informátorunk. – Jelenleg még nem mondták ki, hogy újra együtt vannak, és Anita még nem költözött haza a kisfiukkal a családi házba. A törökországi utazás után is külön otthonban hajtották álomra a fejüket, de újra randiznak, ami felpezsdíti a kapcsolatukat. Sokan drukkolunk nekik, és úgy látszik, nem hiába, mert jó úton haladnak.

A kettesben töltött idő mellett bizonyára sokat segített nekik az is, hogy igazán nem tudtak soha eltávolodni egymástól: közös fiuk, a majdnem hároméves Kolen miatt a válságos időszakban is rengeteg közös programot csináltak, hogy a kisfiú ne érezzen meg semmit a köztük zajló drámából. Játszóházba jártak hármasban, Viktor és Anita pedig a kicsi leendő óvodájáról is együtt döntenek, ráadásul hamarosan újra repülőre ülnek, ezúttal hármasban, hogy Kolen átélhesse élete első repülőútját.