Kiosztotta a férje Janicsák Vecát
2022-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megtörte a csendet Janicsák Veca férje! A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel elválnak. Az énekesnő és kislányának édesapja 2017-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, ám a házasságuk zátonyra futott.

 

Veca nehéz döntést hozott, amelyre elmondása szerint – a Glamour magazinnak és a Blikknek is adott interjút – azért is volt szükség, mivel teste jelzett neki: nincs jó helyen. Vecánál méhnyakrákot diagnosztizáltak, a vizsgálatok során pedig kiderült, olyan komoly a baj, hogy el kellett távolítani a méhét, azaz már nem lehet saját gyermeke. Megküzdött a betegségével, majd úgy döntött, véget vet a házasságának, amely már korábban is került hullámvölgybe. Amikor a gyermekük másfél éves volt, különváltak, de nem akarták elengedni egymást, és még pártera­peuta segítségét is igénybe vették, hogy megmentsék a szerelmüket. Akkor sikerrel jártak, ám úgy tűnik, most nem volt visszaút. Ábel napokig hallgatott, nem osztotta meg a gondolatait, érzéseit a válással kapcsolatban, ám úgy érezte, tisztáznia kell a helyzetet.

– Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal. Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk – mondta a Blikknek Ábel.

A fiatalember, aki 2012 óta alkotott párt a Csillag születikben és az X-Faktorban is megfordult énekesnővel, bízik benne, hogy kapcsolatuk megromlása nem okoz majd törést hatéves kislányuk, Emma életében. Veca korábban arról beszélt, hogy a válás után a gyermeküket ő neveli majd, ahogy ő és nővére is az édesanyjuknál maradt az énekesnő szüleinek válása után. Ábel szeretne minél több időt tölteni a kislány mellett, kivenni a részét annak nevelésből.

– Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki – szögezte le Ladányi Jancsó Ábel. – A jövőben sem kell egyedül nevelnie a gyermekünket, mert a válás után is Emma életének ugyanolyan szerves része szeretnék lenni.

Forrás: Blikk