Stohl András idén apa és nagypapa is lehet egyszerre
2022-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A pici négy szerető féltestvér mellé érkezik a sztár családjába, ám lehet, hogy nem ő lesz az egyetlen kisbaba a famíliában. Amennyiben ugyanis megvalósul Stohl András legidősebb lányának vágya, akkor a legifjabb Stohl-csemete nem csak kistesó, de nagybácsi vagy nagynéni is lehet, a kis korkülönbség miatt Stohl András pedig egyszerre cserélhet majd pelenkát a legkisebb gyermekén és az unokáján. A színész első házasságában született nagylánya, a 29 esztendős Stohl Luca ugyanis közeledik ahhoz a bizonyos születésnaphoz, amely előtt a tervei szerint édesanya lenne. Luca ráadásul, aki a múlt nyáron férjhez ment, nem is titkolta, hogy vágyik az anyaságra.

– Még 30 éves korom előtt mindenképp szeretnék gyereket – mondta korábban a BEST magazinnak Stohl Luca.

 

Azóta a táncművész a TV2 Tények Plusz című műsorában is elmondta, lassan megvalósul ez a magánéleti álma.

– Most már egyre közelebb érzem ezt a dátumot – vallotta be a műsorvezetőként is dolgozó Luca, azaz az sem lenne meglepő, ha a közeljövőben – az édesapjához hasonlóan – Stohl Luca is bejelentené az örömhírt.

Főleg úgy, hogy a fiatal feleség már egyértelművé tette, hogy szeretne anya lenni, míg édesapja és annak kedvese, Vica korábban csak tervezgették a gyermeket.

– Tervben van a babakérdés, de még nem. A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel – mondta tavaly áprilisban a Mokkában Vica, akinek a férje csütörtökön végül az Instagram-oldalán árulta el: érkezik a közös baba.

„Nagyon boldogok vagyunk és nagyon várunk” – írta a Sztárban Sztár versenyzője a közös kép alá, amelyen már elég jól látszik Vica kerekedő babapocakja.

Forrás: Blikk