Kim Kardashian megható ajándékot kapott
2019-10-25  /  Szerző:   /   Szerelem Nemrég ünnepelte 39. születésnapját Kim Kardashian, férje pedig egy igazán különleges ajándékkal lepte meg, amire bárki büszke lenne.

Kim Kardashian

Első körben érkeztek a szokásos születésnapi köszöntök és megemlékezések család tagjaitól, majd pedig aznap este megkapta az ajándékait is. Ám az egyik meglepetésére minden bizonnyal egyáltalán nem volt felkészülve. Kanye West ugyanis összesen 1 millió dollárt (közel 300 millió forintot) adományozott felesége nevében, olyan jótékonysági alapítványoknak, amikről tudta, hogy Kim rendszeresen támogat - számolt be róla az Independent oldala.

A különleges meglepetés pedig igazán találóra sikeredett, hiszen Kim teljesen elolvadt a felajánlástól. Az adományoknak a szervezetek is nagyon örültek, akik közül három is megosztotta a celebkirálynő bejegyzését, majd pedig köszönetet mondott a családnak.

Kim Kardashian

„Csodálatos ajándékokat kaptam az egész családomtól és Kanye adta a legszebb táskákat. De szintén ő adományozott 1 millió dollárt a kedvenc alapítványaimnak, amik a börtön reformokért dolgoznak keményen, mindezt az én nevemben tette, tőle és a gyerekektől. Ez nagyon boldoggá tett!” – írta Twitter bejegyzésében Kim Kardashian.

Forrás: Blikk.hu