Kiderült, milyen esküvőről álmodik Zámbó Krisztián és szerelme
2020-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Jövőre mindenképpen kimondja a boldogító igent Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsika: az énekes kedvese elárulta, szíve mélyén milyen esküvőre vágyik.

Hamarosan egybekel Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsanna! Az énekes és szerelme, akik az RTL Klubon futó Nyerő Páros című népszerű sztárpárshowban is próbára tették szerelmüket, úgy döntöttek, nem halogatják tovább a dolgot, jövőre mindenképpen összekötik életüket. Krisztián és Zsuzsika csaknem tíz éve alkot egy párt, s bár kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, mindenképpen együtt képzelik el jövőjüket. Korábban a Blikknek úgy fogalmaztak, jövőre babát is vállalnának, mielőbb szeretnének családot alapítani. Mint kiderült, az esküvőről is vannak elképzeléseik, Zsuzsika azt mondja, a nagy napot nem szeretnék nagydobra verni – írja a Ripost.

– Egyáltalán nem szeretnék nagy esküvőt. Nekem egy szigeten a szerelmemmel bőven jó lenne, de mivel szeretném ezt megosztani a legfontosabb emberekkel, kiegyeznék egy nagyon szűk körű esküvővel. Ez a szívem vágya. Ahol nem kell azt néznem és azzal foglalkoznom, hogy kinek mi tetszik, mit szeretnének enni, hanem a legboldogabb ember lehetek világon – fogalmazott Zsuzsika.

Forrás: Blikk