Szerelembe esett Stefanovics Angéla és Szervét Tibor
2020-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az Anzselika Habpatront is megszemélyesítő Jászai Mari-díjas színésznő életébe jelentős pozitív változást hozott a karantén időszaka. Elsőként Hudák Anitának és Hepi Endrének árulta el a titkot a Manna FM-en: Szervét Tibor színésszel rájuk talált a szerelem.

A Reggeli Manna hétfő reggeli műsorában Stefanovics Angéla volt a vendég, ahol váratlan bejelentést tett! Elsőként elmesélte, hogy egy volt kollégája kereste meg telefonon a pandémia alatt, a beszélgetés pedig óriási fordulatot hozott mindkettőjük számára.

„Ez-e még a számom? Ezzel a béna dumával hívott fel. (…) Mondtam, hogy igen, ez a számom, és elkezdtünk beszélgetni. Ugye én jógát tanulok, meg oktatom is most már, és ő is foglalkozik ehhez hasonló dolgokkal, mint a meseterápia vagy a coaching.” – mesélte Angéla a Reggeli Mannában.

A színésznő azt is elmondta, hogy amikor régebben együtt játszottak, akkor nem kedvelték egymást Tiborral. Úgy néz ki, hogy ez a telefonhívás tényleg valami különleges dolgot indított el a művészpáros között, hiszen Angéla szerint már együtt is maradnak Tiborral – ezért is merte elárulni, hogy pontosan ki is a titokzatos férfi az életében.

A jógán kívül a főzés is közös érdeklődésük: „Hát, tök jól főzök, Tibi pedig szeret enni. Ez is egy ilyen… Vagy hát ő azt mondja, mondjuk elkezdett fogyókúrázni…” – mesélte viccelődve Angéla.

További érdekes és szórakoztató sztorit hallhattunk még a színésznőtől a Reggeli Mannában, ezeket itt tudjátok meghallgatni:


Forrás: Blikk