Kiderült miért vált el Stana Alexandra és Köcse György
2022-01-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stana Alexandra és párja, Köcse György tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy öt hónapnyi házasság után búcsút intenek egymásnak.A táncosnő csupán egy nappal azelőtt mesélt a Story Magazinnak a válásáról, mint ahogy kiderült, hogy összejött Meggyes Dáviddal, Horváth Gréta férjével. Elmondása szerint a Dáviddal való kapcsolatának semmi köze sincs a válásához, a válás oka sokkal inkább az, hogy több gondjuk is akadt, továbbá a jövőképük sem azonos.

"Gyuri inkább külföldön képzeli el az életét, míg én itthon építgetem a jövőmet"– mondta Alexandra, hozzátéve: ez rengeteg konfliktust szült. Azonban sikerült megegyezniük abban, hogy itthon maradnak, családot alapítanak, ezért össze is házasodtak. Az esküvő után pár hónappal azonban egy külföldi munkalehetőséget kaptak, amely szerint tizenegy hónapot kellett volna kint tölteniük.

„Én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg" – fogalmazott a táncosnő. A férje azonban nem szerette volna veszni hagyni a lehetőséget, ezért elvállalta egy másik táncpartnerrel, mondván, Alexandra, ha szereti, megvárja őt.

 

Végül Alexandra vetett véget a kapcsolatnak. Utólag úgy gondolja, nem haragszik a férjére, hiszen tudja, hogy mindketten karrieristák, és egy idő után úgyis kiütközött volna, hogy ennyire máshogy képzelik el a jövőt. „Még szerencse, hogy ez nem a gyermekvállalás után történt” – mondta a táncosnő, aki a szakítás ellenére nem omlott össze, pozitívan tekint a jövőbe.

Elmondta, bár tudja, hogy a kapcsolat nem folytatódik, mégis úgy érzi, ez a fejezet nem zárult le, hiszen olyan erős kötelék van köztük, amely örökre megmarad. „Gyuri mellett nőttem fel, ő volt a tanárom, táncpartnerem, első szerelmem, és ez már soha nem fog elmúlni” – fogalmazott, hozzátéve: a mai napig szeretik egymást, csak két külön úton járnak, és ezek az utak egyre távolodnak egymástól.

Forrás: Blikk