Tönkrement Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága?
2022-01-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Véget ért egy nagy szerelem, zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága? A pár közvetlen környezetéből egyre többen beszélik, hogy a mesébe illő szerelmük tönkrement.

 

A Blikknek a sportoló álompár több közeli ismerőse is arról számolt be, hogy a világbajnok kajakos és a volt kézilabdázó hullámzó kapcsolata többször került már mélypontra. Az egymás iránt érzett szeretet és közös gyermekeik miatt mindig próbálták megmenteni a házasságukat, ám a sokadik próbálkozás után elfáradtak, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Már tavaly ősszel azt beszélték, hogy a pár kapcsolata menthetetlen, már nincsenek együtt. A Blikknek Szabina akkor azt mondta, mindig is voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, ám akkor butaságnak titulálta a szóbeszédet, amely az ő ismerősi körében terjedt.

Most a közeli barátaik arról számoltak be, hogy nem is élnek együtt, ugyanis Kucsera Gábor elköltözött csodás közös otthonukból.

– Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is – mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse, amelyet egy másik közeli barátjuk is megerősített.

– Én is úgy tudom, hogy különváltak az útjaik – mondta szűkszavúan a sportolók barátja.A Blikk megkereste az érintetteket is, akik tagadták, hogy elváltak volna.

– Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk – mondta a Blikk megkeresésére Kucsera Gábor.

A Blikk egy másik informátora ennek ellenére azt állítja, jó ideje tarthat a mélyrepülés.

– Nagyon régóta problémák voltak ott. Már a harmadik gyermekük születése előtt is voltak olyan gondok, amelyek úgy tűntek, hogy nem megoldhatóak, de bíztak abban, hogy együtt mindent sikerül megbeszélniük, és új alapokra helyezhetik a kapcsolatukat. Hiába harcoltak, nem így lett – magyarázta a barát.

A pár 15 éve Tatán, egy edzőtáborban ismerkedett meg, s bár a kapcsolatukat nem gondolták többnek futó kalandnál, végül úgy döntöttek, megpróbálják együtt. 2009-ben mégis szakítottak, ám mindkét sportoló édesanyja értetlenül állt a döntés előtt, s azon dolgoztak, hogy a fiatalok között megtörjön a jég, s újra kibéküljenek. Végül Szabina volt az, aki felemelte a telefont, hogy újabb esélyt adjon a kapcsolatuknak.2013-ben örök hűséget fogadtak egymásnak, majd még ugyanabban az évben megszületett a kisfiuk, Bence, 2018-ban pedig ismét gyarapodott a család, ugyanis világra jött a lányuk, Milla. A kézilabdázó tavaly életet adott harmadik közös gyermeküknek, Bellának.

Csodás család, a munkában sikereket értek el, az életük kívülről nézve tökéletesnek tűnt, ám gyakran voltak súrlódások. Maga Kucsera ­Gábor mesélt arról, hogy amikor 2016-ban az Édes élet című realityműsort forgatták, válságba került házasságuk.

– Volt egy időszakunk, amikor úgy volt, hogy elválunk. Rosszat tett, hogy sokat forgattunk, azt gondolom, Szabina kicsit benne maradt abban a szerepben, amit ott alakított. Ez nagyon nem volt jó – mondta Kucsera a Férfi Titkok Várkonyi Andreával című műsorban.

A pár tavaly nyáron ünnepelte a 8. házassági évfordulóját, Szabina pedig ekkor sem köntörfalazott, leírta, hogy bizony nem mindig harmonikus a kapcsolatuk.

„Hihetetlen, hogy repül az idő, bár ezt a legjobban a gyermekeinken látjuk. Túl a kritikus 3-5-7. éven. Küzdelmes kapcsolat és házasság a miénk, egyszer fent, egyszer lent, mint egy igazi hullámvasút! Ezt sosem titkoltuk. Én nem is hiszek abban, hogy mindig minden tökéletes. De így jó, 2 sportolónak legalább van miért küzdeni...” – írta közösségi oldalán Szabina.

Forrás: Blikk