Kiderült, miért szakított Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea
2020-04-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vége a kapcsolatnak: alig néhány hónap után szakított Várkonyi Andrea (45) és Zsidró Tamás (56). Januárban derült ki, hogy a televíziós és a mesterfodrász közelebb került egymáshoz, s bár még csak rövid ideje randizgattak, az év elején máris vállalták kapcsolatukat. Talán túl korai volt, mert hamar kiderült, Andrea és Tamás mégsem passzol egymáshoz, sőt a tévés nehezen viselte a férfi szétszórtságát és féltékenységét.

 

– Való igaz, már nem vagyunk együtt, sőt nem is beszélünk, nem tartjuk a kapcsolatot. Jól vagyok, nem viselt meg a szakítás – erősítette meg a Blikknek a borsonline.hu által megszellőztetett szakítás tényét a Life Tv műsorvezetője, aki nemrég még nagyon beteg volt, azt hitte, a rettegett koronavírust döntötte ágynak. – Ijesztő volt, hogy mennyire rosszul voltam, de miután negatív lett a teszt, tudtam, csak idő kérdése és jobban leszek.

A Blikk úgy tudja, amikor március végén Andrea megbetegedett, már lezárta a kapcsolatát a mesterfodrásszal. Erről a pár egy közös ismerőse beszélt a Blikknek, ahogy arról is, mi okozhatta a románc végét.

– Andi mondta ki, hogy legyen vége. Igazából már az is túl korai volt, amikor vállalták a kapcsolatot, hiszen még csak pár hete ismerkedtek komolyabban. Az pedig biztosan nem tesz jót egyik kapcsolatnak sem, ha nincs bizalom vagy az egyik fél féltékeny, Tomi pedig sokszor volt az. Ráadásul nem is illettek össze, más típusú emberek. Tomi szétszórt, gyakran elkésik mindenhonnan, míg Andi ennek a totális ellentéte.

 

Megpróbálták együtt, de nem ment. Andi nem akarta húzni az időt, ő céltudatos, míg Tamás eleinte szerette volna helyrehozni a dolgokat, ám végül elfogadta a döntést – mondta a pár ismerőse, hozzátéve, a karantén miatt külön töltött idő sem könnyítette meg, hogy esetleges nézeteltéréseiket rendezni tudják. Pedig előtte nem sokkal még Bécsben romantikáztak, ám végül nem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat. Úgy tűnik, mindkettejüknek várnia kell még a boldogságra.

– Így, ötvenen túl már nehéz újratanulni mindent egy új kapcsolatban, és nehezebb megszokni egy másik embert – fogalmazott önkritikusan januárban a BEST magazinban Zsidró Tamás. Az elvált fodrász Várkonyi előtt Dobó Kata (46) színművésszel élt együtt, míg Andrea 12 esztendő után szakított Bochkor Gábor (56) rádióssal.

Várkonyi Andrea korábban elmondta a Blikknek, milyen társra vágyik: – Nem vetettem bele magam a budapesti éjszakába, nem vadászom az udvarlókat, nem kell, hogy azonnal találjak magam mellé valakit. Nem akarok köntörfalazni, 40 felett nyilván jó lenne, ha lenne valakim, vágyom erre, de már van elképzelésem arról, mit szeretnék és mit nem. Az biztos, hogy két-három hónapos kapcsolatokat nem, annak már nincs helye – mondta korábban a Blikknek a televíziós.

Forrás: Blikk