Kiderült, mikor veszi feleségül kedvesét Szabó Győző
2020-04-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Alig egy hónappal édesanyja halála után, Szabó Győző (49) örömteli bejelentést tett: amint lecseng a koronavírus-járvány, oltár elé vezeti élettársát, Rezes Judit (43) Jászai Mari-díjas színésznőt, akivel már 15 éve alkotnak párt.

– Pár éve megkértem Judit kezecskéjét, és mostanra terveztük az esküvőt. Nem tudjuk, hogy mikor lesz, majd csak valamikor egyszer elveszem. Örülne neki biztosan, és én is örülnék – magyarázta közösségi oldalának első videóbejelentkezésében a népszerű színművész.

– Juditnak nagyon jó a humora és nagyon jó anyuka. Nem véletlen, hogy jó pár éve együtt élünk – áradozott két fiának édesanyjáról, aki októberben a Best magazin riportjában árulta el, Misi (9) és Gáspár (1) után több gyereket nem terveznek.

Érthető, hogy mostanra szervezték volna az esküvőjüket, de sajnos azt Győző édesanyja akkor sem érte volna meg, ha nincs a koronavírus-járvány. Ahogy arról három hete beszámoltunk, a színész anyukája, Mária a koronavírus miatti veszélyhelyzet kihirdetését követően, március 19-én hunyt el szívelégtelenségben.

– Édesanyám a nyíregyházi kórházban aludt el, szenvedések nélkül, csodálatosan szépen. Jól viselte a betegséget. Utolsó napjaiban már lázálomban volt a határvonalnál, és onnan lépett egyet tovább – érzékeltette a színész, akinek rengeteg követője nyilvánított részvétet. – Köszönöm, jól vagyok. A helyén tudom kezelni a dolgokat, és előrenézek, de a spirituális létezésben is hiszek. Ez csak egy állomás, s megyünk a következőre. Hiszem, hogy édesanyám egy másik dimenzióban új pályára lépett és ott éli az új életét – magyarázta. – Majd amikor lemegy ez az egész rémálom, az urnáját elhelyezzük egy budapesti kolumbáriumban.

 

A haláleset óta A mi kis falunk című RTL-sorozat sztárja még nagyobb figyelmet fordít Nyírbátorban élő édesapjára.

– Apukám otthon van egyedül, de napi szinten telefonokkal támogatjuk őt a Frankfurtban élő nővéremmel, Ildikóval – tette hozzá a népszerű színművész, Szabó Győző.

Szabó Győző fél éve költözött kertes házba, és első videóját is ennek kertjében forgatta.

– Ha az előző lakásunkban ért volna minket ez a karanténhelyzet, az nem lett volna jó. Ott csak egy picike terasz volt, de itt most van kert. Nagyon szeretem, így ki lehet bírni – mondta a színművész, aki a veszélyhelyzet miatt rádiós munkáját is feladta, amely a színházzal együtt nagyon hiányzik neki, igaz, kiemelte, hogy így viszont napi tíz órákat szokott aludni.

Forrás: Blikk