Kiderült, miért költözött külön tavaly Détár Enikő és párja
2022-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Détár Enikő és szerelme, az angoltanárként dolgozó Kiss Péter tavaly októberben voltak kénytelenek több hétre elválni egymástól, amikor a férfi Spanyolországban kapott egy kihagyhatatlan átmeneti munkalehetőséget.

 

Péter Marbellán élő bátyjához ment ki dolgozni, és bár a tengerparti kaland valóban csodálatosnak hangzott, kérdéses volt, mit szól az ötlethez Enikő.

„Számára éppen egy különösen intenzív időszak következett próbákkal, fellépésekkel, így azt mondta, rendben, próbáljuk meg. Csak a reptéri búcsúnál tudatosult bennünk, hogy az elmúlt nyolc és fél évben nem voltunk 48 óránál többet távol egymástól. Ez látszik is Encin azon a szelfin, amit akkor készítettünk” – mondta a Best Magazin megkeresésére Péter, aki végül öt hét után tért haza kedveséhez. Megérkezése pillanatában a művésznő éppen a Turay Ida Színházban játszott, így azonnal hozzá sietett, majd még aznap megegyeztek abban, hogy soha többé nem vállalkoznak hasonló kalandokra.

„Sokszor eszembe jutott, hogy felszállok a következő gépre, aztán hazajövök... Aznap este megegyeztünk, hogy egy darabig nem szakadunk el ennyi időre egymástól. Szép volt, jó volt, de nem olyan hosszú még ez a kapcsolat, hogy ne hiányozzunk nagyon egymásnak” – magyarázta az angoltanár.

Forrás: Blikk