Visváder-Palácsik Lilla és férje második gyermeküket várják
2022-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Második gyermekét várja Palácsik Lilla és Visváder Tamás. Vajna Timi húga – stílusosan – Szenteste árulta el szerelmének, hogy hamarosan érkezik a második baba, a hír miatt pedig olyan boldogság járta át őket, hogy ezt az érzést egy ideig szerették volna teljesen megtartani maguknak.

 

Emiatt hosszú heteken át titkolóztak mindenki, még Vajna Timi előtt is, aki majd kicsattant az örömtől, amikor végre megosztották vele a nagy hírt.

„Nem csináltunk titkot belőle, hogy szeretnénk még egy gyereket, ezért régóta arról faggattak minket, hogy mikor jön a második baba. Amikor kiderült, hogy érkezik, először szerettük volna mi megélni ezt, ezért hetekig titokban tartottuk. Nem volt könnyű titkolózni, Timi folyton kérdezgette, várandós vagyok-e. Annak idején Noah-nál is megérezte, hogy babát várok. Végül a tizenkettedik hét után árultuk el neki. Éppen videótelefonáltunk, és Noah kezébe adtuk az ultrahangfelvételt, ő mutatta meg a nagynénjének. Óriási volt az öröm. A baba nemét azonnal meg akarta jósoltatni, de mondtuk, hogy inkább majd megkérdezzük az orvosoktól” – mondta a Story magazinnak adott interjújában Lilla, aki nem tagadja, hogy az előző terhességénél jóval nagyobb kihívásként éli meg a gyermekáldást.

„Amikor Noah-t vártuk a vírushelyzet miatt a négy fal közé szorultam. Volt időm pihenni. Most viszont Noah mellett nincs megállás, ráadásul két nagy fotós projektem is van, ami sok munkával és vidékre utazással jár. Az első babánál nem voltam rosszul, csak egész nap aludtam volna, imádtam enni, a zsíros kenyér lila hagymával volt a sláger, most pedig émelygek, hányingerem van mindentől” – magyarázta a kismama.

Forrás: Blikk