Kiderült, mikor születhet meg Rácz Jenő és Dóri kislánya
2022-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri már javában készülnek kisbabájuk érkezésére. A kismama nagyon hálás a testének azért, amiért ilyen jól bírja nap mint nap a hihetetlen melót. Úgy gondolja, egy várandós nőnek nincs más dolga, mint boldognak lenni, ugyanis szerinte az a legfontosabb ebben a kiváltságos időszakban. Dóri a 24 óráig megtekinthető Instagram-storyjában elárulta, hogy a gyermekük hamarabb is megszülethet a várt időpontnál.

 

„A 32. héten járok. Terv szerint még van bőven időm, de amekkorákat nő, elképzelhetetlennek tartom, hogy addig bent maradjon. Persze, az a cél, hogy májusi baba legyen” – fogalmazta meg. Több követője volt kínácsi arra, hogy Kamilla születése után Jenő visszavesz-e a munkatempójából, mire Dóri azt válaszolta, hogy így tervezik, viszont majd az élet és a séf munkamorálja dönti el, hogyan alakulnak a dolgok. Dóri többek között azt is megosztotta, hogy ő dolgozik-e majd a kicsi világra hozása után.

„Azt, hogy mennyi időt leszek itthon a babával, még ezer dolog fogja befolyásolni, de nem hagyom abba a munkát a baba mellett. Sőt, a szülés után egy hónappal kell leadnom a vizsgamunkámat, és letennem a szakvizsgámat a suliban” –vallotta be, majd hozzátette: a babaszobához már szinte mindent összegyűjtöttek, és 85%-ban készen állnak a kislányuk érkezésére. Mint kiderült, a pocakja mostanra akkorára nőtt, hogy az edzést is abba kellett hagynia.

"Most van az, hogy már akkora vagyok, hogy nem csak néha feszül a pocakom, hanem általában. A hasam súlya már igencsak ellenáll az intenzív testmozgásnak, így az edzést is abbahagytam, de nagyokat sétálok. Még szuperül vagyok, de muszáj vigyáznom magamra"– jelentette ki Dóri a fentebb említett történetében.

Forrás: Blikk