5 szabály, hogy az internetes társkeresés biztonságos és sikeres legyen
2022-03-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Pasi nélkül maradtál, és épp azon töröd a fejed, hogy milyen jó lenne valami jó pasit fogni? De mégis hol? Buliban? Neten? Melyik lenne a megfelelőbb? Melyik rejt magában kevesebb csapdát és hoz nagyobb sikerélményt?

Íme 5 szabály, amit nem árt figyelembe venned, ha társat keresel:

1. Találj egy megbízható társkereső oldalt

A megfelelő pasi megtalálásához, első lépésként egy korrekt és megbízható társkereső oldalt kell keresni. Vannak fizetős oldalak, de ezek általában nem kérnek nagy regisztrációs díjat. Az oldal profilját is alaposan szemrevételezned kell, mielőtt felregisztrálsz, nehogy később gyere rá, hogy olyan oldalra töltötted fel a fotódat és az adataidat, ahol az emberek nem komoly, hanem laza kapcsolatot keresnek. Éppen ezért lehetőleg olyan társkeresőt kell választani, ahol moderálják az adatlapokat, így csak a valós profillal rendelkező személyek kerülnek be az adatbázisba.

2. Készíts egyedi profilt

A személyes oldal elkészítésénél arra kell törekedni, hogy ne sablonos legyen, hanem figyelemfelkeltő. Legyen rövid, frappáns és humoros, a kisregény mindenkit elriaszt.

3. Ne akarj többnek látszani, mint ami vagy

A túl tökéletes nő vagy férfi mindig gyanús. Olyan nincs, hogy valakiben ne legyen valamilyen hiba. Ha már az első perctől kezdve ideálisnak tűnik a partner, nyugodtan kételkedj, hogy valami nem stimmel. Hiába ír szép dolgokat, vagy mondja azt, amit hallani szeretnél, a legjobb, ha nem éled bele magad semmibe, mert az első találkozás keserű csalódást okozhat. Légy óvatos, és ne dőlj be minden szép szónak.

4. Mielőbb találkozzatok személyesen is

Ha már az első néhány levélváltás után kölcsönös a szimpátia, akkor hamarjában meg kell szervezni az első találkát. Felesleges hetekig-hónapokig halasztani a dolgot, mert lehet, hogy csak időpocsékolás az egész. A személyes találkozás dönti el úgyis, hogy az életben is olyan jól kijöttök egymással, vagy csak az interneten keresztül működik a szerelem. Nagyon kiábrándító, amikor már-már „szerelemközeli” állapotba kerül két személy, de amikor élőben meglátják egymást, akkor futva menekülnek el a találkozás helyszínéről.

5. Szervezd jó helyre az első randit

Soha nem szabad az első randit olyan helyre szervezni, amely kihalt, és emberek csak minden szökőévben fordulnak meg arrafele. Válassz egy olyan helyet, ahol mindketten jól érzitek magatokat és közben el tudtok beszélgetni egymással.