Kiderült, miért költöznek új lakásba Berkiék
2019-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Berki Krisztián felesége úgy döntött, itt az ideje, hogy férjével nagyobb otthonra váltsanak, mivel családalapítási terveik legalább két gyerekszobát igényelnek.

Berki Krisztian

Igazi kertvárosi lakosok lesznek Berkiék, akik eddig egy üdülőövezeti lakásban éltek. Ám Mazsi úgy érezte, ideje otthont váltaniuk, így Krisztián is beadta a derekát a költözést illetően. „Amikor megismerkedtünk Mazsival, azt gondoltam, ő egy igazi üzletasszony. Ez így is van, de ugyanakkor ő egy családanya típus is, akinek a fészekrakás, a családi otthon megteremtése szívügye. Ha ő költözni akar, akkor költözünk. Nekem mindegy, hova, csak a feleségemmel hajthassam álomra a fejem” – mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Berki, aki a feleségére bízta új otthonuk kiválasztását és berendezését is.

Berki Krisztian

Mazsi meg is találta az álomotthont, amit férjével együtt szeretne minél hamarabb gyerekkacajoktól hangossá tenni. „A jelenlegi lakásunkban Natinak nincs rendes gyerekszobája. Mivel iskolába készül, mindenképp szeretnék neki egy saját kuckót, ez ebben a házban már adott lesz. Tervezzük Krisztiánnal a családalapítást: először szeretnénk egy közös gyereket, aztán majd meglátjuk. Egylőre el fogunk itt férni, de ha még tovább bővülne a család, akkor váltunk majd egy nagyobb házra” – mondta boldogan Berki Mazsi, aki alig várja, hogy új otthonukat birtokba vegyék. Bár Krisztián is lelkes, magát a költözést ki nem állhatja.

Berki Krisztian

„Másfél-két év után családi házba költözünk. Csak kapkodom a fejem, hogy milyen mozira fizettem be. Ugyanakkor végtelenül hálás vagyok Mazsinak, ahogy az egészet szervezi, menedzseli. Nagyon jó érzés, hogy feltétel nélkül szereti a lányomat és ekkora figyelmet fordít arra, hogy Nati jól érezze itt magát. Egy dolog azonban biztos: Nati szobájában nem lesznek ragacsok, poszterek a falon. Mikor gyerek voltam, nem voltak példaképeim, én magam váltam azzá. Pókember, Batman, ilyenekről szó sem lehet, hogy kikerüljenek a szobája falára. Esetleg apa ott lehet egy nagy poszteren, de más nem” – tette hozzá viccelődve Berki. YouTube csatornájukon pedig már egy home tour videóban is bemutatták új otthonukat.

Forrás: Blikk