Kiderült, miért bontotta fel a jegyességét Jennifer Lopez
2021-04-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Helyrehozhatatlanul megrendült a bizalma, ezért Jennifer Lopez már nem látta értelmét annak, hogy tovább küzdjön Alex Rodriguezzel való kapcsolatáért.Mondják, bizalom nélkül nincs szeretet, nincs őszinteség, nincs igazi kapcsolat két ember között, mert ez adja mindennek az alapot, s a megrongált bizalmat Jennifer Lopezék kapcsolatában sem lehetett helyreállítani. A híresztelések szerint elsősorban ez vezetett ahhoz, hogy a bomba formában lévő énekes-színésznő felbontotta a jegyességét a vőlegényével, Alex Rodriguezzel – írja a Female First.

Eddig nem volt egyértelmű, mi vezetett J.Lo és szerelme szakításához, melyről korábban rengeteg pletyka kelt szárnyra, ám egy a párhoz közel álló forrás elcsepegtetett ezzel kapcsolatban néhány információt.

„Jennifer volt az, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a továbbiakban külön utakon folytassák. Rengeteg olyan problémájuk volt, amelyeket nem tudtak megoldani. Jennifer nagyon boldogtalannak érezte magát, és úgy vélte, nem tesz neki jót az, ha Alex párja marad. Többé már nem tudott teljesen megbízni az egykori baseballjátékosban, kapcsolatukban kialudt a szikra. Noha mindketten imádták egy családként együtt tölteni az idejüket a gyerekeikkel, de miután minden nap együtt voltak, a dolgok elvesztették a varázsukat” – magyarázta Lopezék egyik közeli ismerőse a People magazinnak. Úgy tudni, J.Lo bizalma akkor rendült meg, amikor Rodriguez állítólag félrelépett.

Bár az elmúlt időszakban több kísérletet is tettek szerelmük megmentésére, a küzdelem hiábavalónak bizonyult: végleg lezárta kapcsolatát Alex Rodriguezzel Jennifer Lopez. Az énekesnő és vőlegénye múlt héten egy rövid közleményben erősítette meg, kapcsolatuk valóban zátonyra futott, de barátok maradnak. Úgy tűnik, Lopezt a szerelmi életében rendre balszerencse kíséri: háromszor is férjhez ment, de egyik házasság sem ért boldog véget, hasonlóan a futó románcaihoz.

 

Forrás: Blikk