Kiderült: miatta vállalt gyermeket Cameron Diaz
2020-08-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Élete legszebb időszakát éli Cameron Diaz, mióta megszületett első gyermeke, noha korábban nem hitte, hogy valaha is babát vállal: a színésznő elárulta, Gwyneth Paltrow vette rá őt az anyaságra.

Gwyneth Paltrow miatt akart anya lenni Cameron Diaz. A Charlie angyalai című filmek sztárja már hét hónapja élvezheti az első kislánya, Raddix által nyújtott örömöket, a csöppség pedig - akit valószínűleg béranya hozott a világra, vagy Benji Madden színésszel örökbe fogadták - pedig kétségtelen, hogy bearanyozza a színésznő mindennapjait, jóllehet korábban nem tervezett gyermeket, mert úgy érezte, nem találta meg a megfelelő társat ehhez. Cameron Diaz elárulta, végül Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő bátorítása kellett ahhoz, hogy babát vállaljon - írja a Female First.

"Mindig azt mondtam, nekem sosem lesznek gyermekeim, de Gwyneth mindig erősködött, hogy igenis lesznek gyerekeim, férjhez megyek, hiába tiltakoztam ellene. Ő mindig azt mondta, muszáj, hogy részem legyen ebben. Mindig ezzel nyaggatott. Úgy fogalmazott, ha nem vállalom be ezeket, akkor nagyon szomorú leszek, amiért elszalasztom az anyaságot. És én annyira hálás vagyok neki azért, hogy sosem hagyta rám a dolgot" - magyarázta Diaz. Gwyneth Paltrow hozzátette, mindig is tudta, Diaz jó anya lenne.

Forrás: Blikk.hu