Próba elé állította az élet Veréb Tamás házasságát
2020-08-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A friss házaspár az esküvő tervezésekor nem gondolta volna, hogy az élet felülírja az elképzeléseiket. Az elmúlt hónapok történéseit ők sem viselték könnyen.

Veréb Tamás februárban vette el feleségül szerelmét, Klajkó Szandrát. Amióta a színész Budapesten él, minden napját munkával töltötte. Zenei karrierje mellett több színházi darabban is játszik, így kevés időt tudott tölteni a szerelmével. Viszont a világjárvány miatt az elmúlt három hónapban rengeteg idejük volt egymásra.

A fiatal pár a menyegző után nem tervezett többhetes külföldi nászutat, s mára már kiderült, helyesen döntöttek. Ugyanis a járvány keresztülhúzta a terveiket.

„Az elmúlt öt évben összesen nem töltöttünk ennyi időt kettesben, mint az elmúlt három hónapban. Igazi nászutat sem terveztünk, csak wellnesshétvégére akartunk elutazni, hiszen tudtuk, hogy nem lesz időnk a kikapcsolódásra. De a hirtelen jött helyzetben egyik pillanatról a másikra otthonmaradásra kényszerültünk. Így a romantikus hétvége is elmaradt, cserébe viszont kaptunk három hónapot, amikor éjjel-nappal együtt lehettünk. Ha visszatekintek az elmúlt negyedévre, akkor azt kell mondanom, hogy friss házasokként karanténban töltöttük a mézesheteinket” – mesélte a dalszerző a hot!-nak.

Veréb Tamás arról is őszintén beszélt, hogy nem telt zökkenőmentesen az összezárva töltött időszak.

„De ahogy múltak a hetek, elérkezett az a pont, amikor már egymás agyára mentünk. Szerencsénkre kertes házban élünk, ezért elvonulhattunk, ha egyedül akartunk lenni. Ahogy valószínűleg számos párkapcsolatban, nálunk is voltak nehezebb időszakok mostanában.”

Forrás: Blikk.hu