Kiderült, mi miatt hagyta el az országot Gombos Edina
2017-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A népszerű műsorvezetőnőt egy ideje nem látni képernyőn. Sokan feltehették a kérdést, vajon hová tűnt. Családjával az Egyesült Államokba költözött. Karrierje feladása után jelenleg főállású családanyaként éli mindennapjait. Most elárulta döntésük hátterét.Gombos Edina eddigi életét hátrahagyva családjával Amerikába költözött. Feladta 22 évnyi sikeres tévés karrierjét, barátait, csakhogy férjével és két gyermekével, Mirandával és Matteoval új életet kezdhessen egy másik országban. Sokan féltették ettől a nagy változástól, azonban az idő őt igazolta: most boldogabb, mint valaha.

A váltás hátterében egy komoly ok húzódik: az Egyesült Államok változott a kubaiak menekültkéréséről szóló szabályozás. Így kubai származású férjének hamar lépnie kellett, hogy politikai menedékjog iránti kérelmét kedvezően bírálják el.

Most családjával pálmafákkal határolt óceánparti házban él. A homok és a delfinek arrafele mindennapi látványnak számítanak.

Régi félelme, hogy gyermekeit egyszer majd megkülönböztetik bőrszínük miatt. Edina ezért a kezdetektől fogva próbálja őket lélekben felkészíteni az esetleges támadásokra.

Floridában már nem kell tartania gyermekei bőrszíne vagy származása miatti megkülönböztetésektől, esetleg hátrányoktól, úgy, mint Magyarországon, mivel az ottani iskolákba sokféle etnikumból járnak gyerekek.

Edinára néha még ma is rájön a honvágy, azonban ritkán tér haza. Inkább az itthon élő rokonai látogatják meg őket Amerikában. Segítséget pedig férje családjától bármikor kérhet, ugyanis Alberto szülei a szomszédságukba költöztek - írja a Hot! magazin.Forrás: Blikk