Andy Vajna nehezen viseli Timi hiányát
2017-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Andy Vajna és felesége, Vajna Timi már február óta külön élnek, Vajna pedig főként az éjszakákat viseli nehezen.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Vajna Timi szeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot, ehhez azonban több éven keresztül, évi minimum 6 hónapot kell Amerikában töltenie. Ez azt is jelenti, hogy a Budapesten dolgozó Andy Vajnától el kellett válnia egy időre.

Andy Vajna elárulta, hogy nehezen viseli a különélést, de elfogadta, hogy gyönyörű felesége vágyának teljesüléséhez erre van szükség. A külön töltött idő ellenére a pár még mindig szereti egymást, és naponta többször is beszélnek telefonon.- "Attól függetlenül, hogy most éppen nem lakunk együtt, változatlanul szeretjük egymást" - mondta a férfi a Storynak, és hozzátette, hogy különösen az egyedül töltött éjszakák nehezek számára, amikor Timi nem mellette alszik el.

- A feleségem hiánya különösen este nyomasztó, amikor lefekszem, főleg az éjszakák nehezek nélküle.

Vajnának nemcsak Timi hiányával kellett szembenéznie, ugyanis felesége néhány macskájukat is magával vitte.- A feleségemmel együtt repültek a macskáink is, bevallom, azok is hiányoznak. Még jó, hogy a két kutya velem maradhatott - mondta a lapnak.

A párnak viszont már nem kell sokat várnia, ugyanis májusban újra találkozhatnak Cannes-ban - emellett pedig Vajna egy közös nyaralásban is reménykedik még.A férfi azt is elárulta a lapnak, hogy mit szeret leginkább Timiben:

- A feleségem egy fantasztikus egyéniség, jószívű és figyelmes. Imádom minden porcikáját, és ami a fő: nagyon szeretjük egymást - mondta.

Forrás: Blikk